24rodopi.com/ Общество, регион

Бурният вятър взе първа жертва във Варна. Жена загина на улица „Алеко Константинов“ до Районния съд, след като дърво е паднало върху нея (на снимката и видеото 18+). Пристигналите на място медици само са установили смъртта й.

Обстановката в района е повече от критична, цялото пътно платно е покрито с паднали дървета и клони, съобщи за 24rodopi.com, кърджалийка, живуща в близост. В момента спасители разчистват падналите дървета.

Охранителна камера е заснела как жената се движи по улица "Алеко Константинов", когато огромно дърво пада върху нея. Според живущи тук от известно време са подавани сигнали в Община Варна за опасни дървета, но не са взети мерки.

Загиналата жена е на 43 години от Каспичан. Сигнал за инцидента е бил подаден към 21,15 часа.

Междувременно Община Варна призова гражданите да не излизат от домовете си. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/11/23 22:08

    Не става ясно мъж или жена е загинал/а/!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/11/23 22:58

    То и община Кърджали трябва да вземе мерки за големите и много стари дървета а не да чакат да стане белята

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/11/23 08:49

    Научи се да пишеш правилно,н
    а" него "или на "нея"!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.