24rodopi.com/Общество

Нова порция длъжници са осъдени от „ВиК“-Кърджали. Пет дела бяха спечелени в рамките само на ден от дружеството.

Задълженията на абонатите са за различни периоди от време. Незаплатените сметки за  

консумирана питейна вода и отведени канални води са за суми от 310 до 1063 лева. Абонатите трябва да платят и съдебните разноски на дружеството за адвокатски хонорари от 480 до 720 лева.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/12/23 20:13

    Това не нищо в гр Банско има много за дела но ВЕИКА БЛАГОЕВГРАД НЕ ВЗИМА МЕРКИ НЕКА НАРОДА ПЛАЩА НА Градът има хотели по 20000лв с 120000лева с 50000лв плащай банскалийоБАНСКО ЗАГОБИТЕ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/1/24 09:30

    Да се проверят всички частни кооперации особено в гаражите и мазетата им и от към тротоарите към блоковете им за незаконни отклонения които не минават през водомерите им.ВИК д да сепотруди и ги открие.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.