24rodopi.com/Общество

В стаята е било топло, имало е необходимите условия.

Това са заварили социалните в апартамента в Момчилград, в който се намира 44-годишния Джунейт, разказа за 24rodopi.com Хасан Тахиров, след като се е срещнал със служители, направили проверка тази сутрин.

Припомняме, че именно Тахиров разказа първи за скандалния случай „Майка държи окован сина си, за да го лекува от наркозависимост“.

Публикациите по темата предизвикаха проверка от страна на полиция, медици, социални в блок в Момчилград. Оказа се, че майката Хълмие е оставила ключ за жилището на един от съседите. Според разказите им, тя е заминала за Швеция и щяла да се върне до края на седмицата. В дома пък не са открити вериги, с които е бил връзван мъжът.

„Попитах ги дали са проверили другото жилище на семейството, но не са. Майката притежава два апартамента, един до друг на етажа. Единият е обзаведен, а другият е буквално гол. Там съм виждал Джунейт вързан с вериги и лежащ на дюшек. Стоновете на момчето са се чували от съседи, дори от хора в района на автогарата“, посочи за 24rodopi.com Хасан Тахиров.

Той допълни, че Джунейт има и шведско гражданство, затова получава и пенсия. Той ще изчака да види реакцията на институциите тук и ще подаде сигнал в посолството на скандинавската държава. „Ако не може тук, то нека поне бъде лекуван в Швеция. Дори съм готов аз да платя разходите по пътуването му“, допълни още Тахиров.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/1/24 17:46

    Браво на господина!Съдействайте на Джунейт!Все ще има възмездие!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/1/24 19:31

    Тези деца пред кауфланд кога ще ги приберат социалните !!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/1/24 20:06

      Ами прибери ги ти, бе госпожо ! И татковците ще дойдат.

      Изтриване
    2. Анонимен23/1/24 20:11

      HA DE IMALI SOTSIALNI V KARDJALIKA

      Изтриване
  3. Анонимен23/1/24 20:21

    Това момче го държат вързано от 25 години, ако не и повече. Целия Мастанлъ знае, само институциите незнаят. Баща му почина преди 15 години.. Има сестра омъжана за италианец, живеят в Швеция.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/1/24 17:07

      Що не си казал, като знаеш цялата му автобиография?

      Изтриване
  4. Анонимен23/1/24 20:23

    Сакън, децата пред Кауфланд да не се пипат,че издържат семейство 😄😄😄

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/1/24 20:57

    Stonovete mu se cuvali...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/1/24 11:09

    ХОРА, ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО СЕ ЗНАЕ ЗА СЛУЧАЯ ОТ ГОДИНИ В МОМЧИЛГРАД - ПИШЕТЕ! ЗАЩОТО КАКТО ВИЖДАТЕ ИНСТИТУЦИИТЕ МАЙ НЯМАТ ВЯРА ИЛИ ПРОСТО НЕ ИМ СЕ ЗАНИМАВА. ПИШЕТЕ!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/1/24 18:01

    Ако социалните си вършеха работата, нямаше да има просещи деца по улиците, нямаше да има деца, живеещи с двама мъже хомосексуални.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.