24rodopi.com/Кърджали

Жилищни кооперации край Водното огледало, по улица „Ангел Кънчев“, в най-големия кърджалийски квартал - "Възрожденци". Щом няма асфалтов път, значи си е село. Щом си е село, значи е сред природата. Щом е сред природата, природните нужди са разрешени. Вероятно така логически разсъждават нашенци, които…

„Превърнаха на тоалетна пространството пред входа на блока ни. Кой откъде мине, и все там се облекчава. Забраних на децата дори да дърпат пердетата на прозорците, че все има някой я пикаещ, я…“, описва възмутено кърджалийка „нужника“.

Снимковият доказателствен материал е правен в продължение на месеци. Облекчаване в различните сезони. Пикаещият господин е заснет преди 6 дни.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/1/24 13:13

    А ма, оууу, възмутената, наль искаше да си в Европа, мааа?! Това във Франция и в Белгия го правят по центъра на градовете

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/1/24 13:22

    Просто е новоселци!? Сложете една лампа да ви свети и ще ходят съседния блок, вход вашите побратими. . ..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/1/24 19:05

    Oh, oh, oh Kabak gibi...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/1/24 20:10

    Еми да им направи тоалетна на хората поне.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/1/24 00:06

    Селяни или двойни?

    ОтговорИзтриване
  6. О, при пак е добре, не се оплаквайте, защото при нас неандерталци пикаят направо във входа.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/1/24 10:00

    Синя зона нямали да им сложат скоба:))))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.