24rodopi.com/Общество

Кметът на Кърджали се оказа най-голямата… звезда на детския карнавал в центъра на града. Всяко дете искаше да „удари пет“ с Ерол Мюмюн, да се снима с него…

За 19-та поредна година се проведе Пролетният детски карнавал, организиран от Общината и ОДК.

Празникът се състоя на откритото пространство до театъра. В него се включи и кметът Ерол Мюмюн. „Този карнавал е истински празник за всички нас. Нека традицията продължи и за напред. Нека всички сме заедно, нека бъдем винаги усмихнати.“, каза пред стотиците участници кметът на община Кърджали.


На децата той пожела да съхранят детското в себе си, да мечтаят, да бъдат упорити и да преследват мечтите си. И да не забравят да се вслушват в съветите на своите родители и учители. Пожела им още здраве и пролетно настроение.

И тази година Пролетният детски карнавал, който е включен в културната програма на Община Кърджали, събра над 400 ученици от всички четвърти класове на училищата в Кърджали.

Община Кърджали осигури награди за всички класове – участници в карнавала.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/24 14:44

    Не искам да изкривявам думите на кмета но, съхранете детското в себе си максимум до 30 г. от там насетне пораснете!!! :)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.