24rodopi.com/Общество/Темата+

Свада между водачи на леки автомобили, скандал, прераснал във физически контакт, а след това и до… „смърт след спор за паркомясто“ – инцидент, който шокира още в началото на новата година.

Припомняме, че 63-годишен кърджалиец почина на 4 януари, след като преди това е влязъл в пререкание с 52-годишен друг шофьор. Спречкването е било в района на два хипермаркета в Кърджали. След свадата по-възрастният се почувствал зле, подаден бил сигнал за спешна помощ, но мъжът починал. За срок до 24 часа бе задържан 52-годишният участник в инцидента, образувано бе и досъдебно производство.

Малко повече от два месеца по-късно, разследването приключи, като няма привлечен обвиняем. Смъртта на 63-годишния е настъпила вследствие на заболяване. Съдебномедицинската експертиза не е установила да има травматични увреждания, които биха могли да доведат до фаталния край.

„Престъплението е извършено около 10 часа на 4 януари в пространството между “Кауфланд” и “Била”. Трима са свидетелите на инцидента. Юсеин Байрам е бил удрян с юмруци в главата. Прибира се у дома си на улица „Бистрица“ и към 10,40 часа се обажда на 112. Установено чрез аудиозапис, Юсеин заявява, че е ударен по главата с юмруци. Също така казва, че повръща кръв и се задушава. След пристигане линейката Юсеин се качва сам в автомобила и на път за болницата умира“, разказва за 24rodopi.com Фердун Б., който е зет на загиналия мъж. При задържането таксиметровият водач Сивитин Р. е признал, че е ударил два шамара на опонента си.

„Съдебната експертиза не е установила следи от белези по тялото на Юсеин, а ние имаме снимки, в които дясната част на слепоочието е подуто и посинено. Адвокатът ни обясняваше, че е починал от естествена смърт, а белезите са от аутопсията. Разпитани са част от свидетелите, а въпреки искането, записите от видеокамерите не са предоставени. Това е убийство посред бял ден“, посочва в писмо до редакцията на 24rodopi.com Фердун Б.

На снимката: Мястото на свадата

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/4/24 08:03

    Женаму на Сефтин работи в болницата и уредиха всичко там квото трябва

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/4/24 16:28

      Да не Сефтин от Сипей,Баханито му наду окото преди години.Правеше се на отворен след две ракии

      Изтриване
  2. Анонимен22/4/24 08:06

    Не сте платили достатъчно на адвоката и другите по веригата !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/4/24 09:40

    Как така не дават записи от камерата дори и при смъртен случай. Съд до дупка, докато не извадят записите от камерите. Щом Севтин се прави на бияч, сега да плаща кръвнина от 800 хил. лева и за друг път пак да си помисли преди да посяга на някой било то за каквото и да е било. Как така ще го пуснат на свобода, като че ли нищо не е направил, дори и без условна присъда. Щом го е ударил в слепоочието значи е активизирал нещо в мозъка според мен, то и човека без туй е бил болен, но тези удари са му действали като катализатор. Затова Севтин е виновен, съд до гроб. Да не ходи в затвора сигурно и той къща храни, но да плаща кръвнина че да му дойде акъла!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/4/24 10:41

      Заваллъ! Къде живееш ???

      Изтриване
    2. Анонимен22/4/24 11:08

      Костино нещо ще кажеш ли боклук

      Изтриване
    3. Анонимен22/4/24 12:04

      Доста добър начин за финансиране, ако имаше поне едно вярно нещо написано сред тези глупости.

      Изтриване
    4. Анонимен22/4/24 12:45

      Живея в държава в която се питам не какво тя може да направи за мен, а аз какво мога да направя за нея? Други въпроси? :D

      Изтриване
  4. Анонимен22/4/24 10:21

    В тази новина се говори само за ниско ниво на компетентност и отричане на изстините, които са изяснени от страна на съдебни експертизи!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/4/24 11:46

      Съдебни експертизи ще се правят отново.А до това кой колко е компетентен ще се разбере.

      Изтриване
  5. Анонимен22/4/24 13:13

    Тези съдебни експертизи не ми ги говори, накланят везната където както те си искат!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/4/24 14:23

    Съдебни експертизи ще се направят отново.А до това кой колко е компетентен ще се разбере.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/4/24 17:55

    В тази държава има служители, които се занимават с тази работа( и по точно да събират доказателства, да правят експертизи и аутопсии).
    Всеки втори има мнение по въпроса, но това не е ничия работа.
    Истината е една и тя никога не се променя!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/4/24 18:45

      Точно така 👍
      Истината е една и тя никога не се променя!
      Скоро време ще се появи цялата истина...
      Спете още малко "спокоен" сън...

      Изтриване
  8. Анонимен22/4/24 18:13

    Отговор към 12:04
    Щеше ли да говориш (мислиш) пак по същия начин ако баща ти беше убит по същия жесток начин?...
    Тука не става въпрос за финанси а за корумпирани.....
    Става въпрос за убиец, който се разхожда на свобода и работи с камиона си, като че ли не се е случило, като че ли не е убил никой.
    Срам и позор, липса на съвест...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/4/24 19:36

    Дайте мир на човека във вечния му сън! Много смело обвинявате едно семейство, уронвате престижа на невинни хора, опровергавате компетентни органи…

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/4/24 11:02

    Покой не може да има,докато извършителя на убийството,съдебно-медицинският екип както и всички останали участници в процеса не носят наказателна отговорност.За какво уронване на престиж говориш за човек извършил убийство

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/4/24 18:40

    100 процента женаму уредил.експертното решение всички санитарки и сестри са шампиони в болницата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.