Централният съвет ще заседава след указа на президента за предсрочните избори

24rodopi.com/Политика

Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров потвърди новината на 24rodopi.com, че почетният председател Ахмед Доган ще води листата с кандидати за депутати в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Това се случи на среща на Чакъров с част от Областния съвет на ДПС в Кърджали, в която участваха бившият кмет Хасан Азис и приближените му бизнесмени. В града край Арда дойдоха и някои от изключените от ПГ на ДПС народни представители от различни региони. Чакъров дойде с охрана, което определено не се хареса на присъстващите. Не е хубаво пред партийния офис да има мутри, реагира един от присъстващите на сбирката.

Ахмед Доган ще участва активно и в консултациите за определяне на кандидатските листи, съобщи от Чакъров. Традиционно почетният председател реди листите в „сарая“ в столичния квартал „Бояна“ след разговор с номинираните по области.

Не бе посочена формулата за явяване на избори, но все повече се очертава вариантът "две ДПС-та в различни коалиции".

„Три заседания се проведоха, а нищо ново не се казва. Какво става? Нали Доган каза да подкрепяме Пеевски, сега какво се случва. Ще има ли Централен съвет“, попита общественикът от Момчилград д-р Фикри Гюлестан.

Припомняме, че членовете на ЦС първоначално бяха информирани за заседание на 3 август, но след като се оказа, че не може да се събере квалифицирано мнозинство, то не бе свикано официално. 10 август бе новата дата, но отново няма кворум и утре също няма да има събрание на ръководния орган, а вероятно заседанието няма да се състои и на 17 август. Тази вечер Чакъров съобщи, че ЦС ще бъде свикан след указа на президента за предсрочните парламентарни избори, които най-вероятно ще се проведат на 20 октомври.

Вероятно заседанието на ЦС ще бъде на 23 или 24 август и ако се събере кворум групата на Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров ще искат отстраняването на зам.-председатели и членове на Централното оперативно бюро. До провеждането на Национална конференция ДПС остава с двама председатели – Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

След сбирката в Кърджали групата на Чакъров тръгна за Ардино, където тази вечер има концерт на чалга звездата Фики Стораро.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

49 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/8/24 19:37

    Подигравка с кърджалийските турци.г-н Доган, гледайте си старините и не ни пречете повече в Кърджали.Пари поне направихте достатъчно на гърба на турците.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/8/24 23:17

      Доган май е под домашен арест вече над 10 години. Да сте го виждали извън сараите-вид затвори-в София и Росенец ! Йок. Той е бита карта. Спомен ! История !

      Изтриване
  2. Анонимен9/8/24 19:43

    Хасан и Азис не са Кърджали, Ализан яхова и тимур с двете убийсйтва пък хич. Половината от областния съвет ги няма.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/8/24 19:50

    Чок сикимде Байдън на бг турците !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/8/24 19:56

    Как така ще води Доган агата...та той от суматииии годиниииии се е настанил в Софийския и морския сарай и въобще не е в час с самата действителност на хората...дерибеите и него го лъжат...не вярваме вече на Доган и дерибейската хунта...само и само Пеевскиииииииии и Новото начало в ДПС

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/8/24 19:57

    Защо не е дошъл и Доган да разгледа града, да види какво наследство ни е оставил неговият "успешен кмет"!?
    А за въпроса на доктор Гюлестан браво. Той винаги е бил сербест човек, а не подлога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/8/24 20:07

    Хубав ход за печелене на гласове, използвайки името на Ахмед Доган, но Ахмед Доган нито ще участва в предизборната надпревара нито ще се появи в Кърджали, и послед като го изберат ще се откаже от депутатското място

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/8/24 07:55

      Точен коментар браво

      Изтриване
    2. Анонимен10/8/24 22:52

      Да, от ясно по-ясно. Сега си направиха уговорката, при неговия отказ кой да заеме позицията… надявам се Хасан Азис да се изритан, сритан и затрит, като и останалите Деребеи. Защото появили се някой от тези имена…. Ще стане гражданска война

      Изтриване
  7. Анонимен9/8/24 20:10

    Ахмед Доган не е в състояние да прави нищо, пък за списъци да не говорим, един път не е излязъл да говори, сега искат хората да гласуват за него!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/8/24 20:15

    ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА,ТОЙ Е БОЛЕН И ПОЧТИ ДЕМЕНТИРАЛ. МИСЛИТЕ ДА ГО УПОТРЕБИТЕ И ТАКА ЩЕ СИ БИЕТЕ АВТОГОЛ. В КЪРДЖАЛИ АГЕНТ САВА НЕ Е ДОЛЮБВАН ОТ ГОДИНИ.
    ИЗБОРИ ПЕЧЕЛИХТЕ С ИЗМАМА И НАРИСУВАНИ ПРОТОКОЛИ. СВЪРШИ ТАЯ,ХОРАТА ИЗЛЕЗИХА ОТ КОМАТА В КОЯТО ГИ БЯХТЕ ВКАРАЛИ. НАСТРОЕНИЕТО НА УЛИЦАТА ИЗОБЩО НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ. А ТО Е МНОГО ПРОТИВ ДЕРИБЕЙСКО ДПС .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/8/24 20:18

    Дерибейлер

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/8/24 20:20

    Това ли заслужаваме, Ние турците от Кърджали?
    Такива като Чакъра и Доганчо, които вече са с много напреднала Деменция, ние трябва да им помогнем да ги приютят в някой СТАРЧЕСКИ ДОМ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/8/24 20:26

    До сега къде беше Ахмед Доган, колко пъти е идвал в Кърджали да види какво става в града, сега щял да води листата!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/8/24 20:29

    Вай,вай,вай.Доган щял да води листата.Него кой ще води.?!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/8/24 20:32

    ЧОК СИКИМДЕ ! ДОГАН БИТТИ!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/8/24 20:49

    Който не е от Кърджали няма работа в Кърджали.Този път ще играе камшика...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/8/24 20:59

    Народа не вярва вече не Ахмед и Мехмед да дойде хората видяха деребеи те.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/8/24 21:13

    Doganın ancak yüzüne tükürürler nerdeymiş şimdiye kadar hertaraftan aldı rüşveti düzelti kendini ve yanındakilerini şimdi götü tutuştu gelsinde görsün sonunu

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/8/24 21:26

    Моллата да издигнат за депутат. Достатъчно го смелиха. Заслужава момчето, през цялото време пра лайняните гаще на Азия. Той е честен и местен, див кестен 😀

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/8/24 21:29

    БРАТЯ, СЕСТРИ, БАЩИ, МАЙКИ, ДЯДОВЦИ, БАБИ МЮСЮЛМАНИ - ТУРЦИ, ПОМАЦИ, РОМИ, БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ, ТОВА Е ШАНСЪТ - ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ПОМЕТЕМ ТЕЗИ ГНОЙНИ РАНИ И БОЛЕСТИ ОТ ОБЩЕСТВОТО НИ - ДЕРЕБЕИТЕ НАЧЕЛО С ЧАКЪРОВ И АТАЛАЪ

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/8/24 21:38

    Някой да е виждал деменцията сред хората. Чакъров знаеш ако си доктор че тази диагноза не прощава. ПИЯНИЦА И НЕАДЕкватен ще са ни в повече.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/8/24 21:38

    Доган няма да дойде на нито един митинг. Та той дори от сарая си не може да излезе, как ще води листата в Кърджали? А Чакъров да отговори как сина му прави инвестиция за 200 милиона откъде тези пари? ограбихте България изгонихте младите марш да ви няма.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен9/8/24 21:45

    Дерибейската хунта е в паника ...но бат Пеевскиииииии ще отвееее тартора на дерибеитеее..
    Да живеееееее Пеевскиииииии и Новото начало в ДПС.......BASTA на крадливата алчната вредната хунта на дерибеитеееее...ще гласуваме ударно за Пеевскиииииииии....BASTA на кърлежитееее

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен9/8/24 21:57

    Бившия кмет затри и сега иска да погребе

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен9/8/24 22:04

    На Донсузганйо са му сложили намордника и сигурно е вързан за някоя греда на тавана за да не падне като крантав кон поне до изборите ,та да го използват тези ачове до последно.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен9/8/24 22:06

    Защо се подиграва с честа и достойството на турците от Кьрджалиско.Минаха много години когато го приемахме и му осигурявахме коридор на негови протежета да влезнат в парламента.Днес политическите реалности в областа са много различни.Нападнати сме от хора които с зьби и нокти искат да изпозват нашият глас.Дали ще стане ,,ще видим. Нека кандидата да се отчете какво е направил за КЬРДЖАЛИ през изминалите 34 години.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен9/8/24 22:49

    Око да види ръка да пипне, тогава глас за него. Аз не бих гласувал за човек който не знам даже и да съществува

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен9/8/24 22:51

    Олмуджак ага, бърак та ии.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен9/8/24 22:54

    Чакъров, оставете човека да си живее старините ( и ти, разбира се). Ще го направите за смях в името на кокала, не се ли наядохте ти аталая и зъбатата утаспия

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен10/8/24 02:04

    О Италинецът от село Дръндар ще яхне пак хорицата в Родопите. РЕЗОНАНСЪТ НИ СКЪРТИ ОТ 35 ГОДИНИ НАСАМ. Не жали нит семейства нит деца нит възрастни, не остана нит морал нит дисциплина.Поробени от РЕЗОНАНСА

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен10/8/24 02:55

    Бай Амед да даде пример, като раздаде милиардите долари на хората.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен10/8/24 09:11

    Това не можаха да го предвидят,даже най големите анализатори.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен10/8/24 09:52

    Ей такива герои съсипаха живота на нашите хора, уж всичко каквото правят го правят за народа. Но уви, хората видяха че мислите само как да ги ограбите още и още. Вашата рода с милиони, а нашата с трохи, няма да я бъде вече, ще си го върнете тъкано.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен10/8/24 11:06

    Abe boklutsi v Kırdjali nyama li umni hora ot BG Turtsi a vie şte mi vodite listata stoyte daleç ot Kırdjali vaşta mama kopeleta tozi Ahmet Doğan şte izbyaga v Rusiya kakto na vremeto Sultan Vahdettin izbyaga v Angliya koyto e umen da stoi daleç ot dps poçna voynata mejdu Peevski i Doğan nie BG Turtsi sme s Peevski dps 35 godini zaplaşvat bednite BG Turtsi mamka vi boklutsi koyto e s Peevski şte speçeli Peevski şte predade dosietata na Dans i Prokuraturata i vsiçki deribeği naçelo s Ahmet Doğan şte vlizat v pandiza vaşta mama dolni dps boklutsi mahayte se ot Kırdjali i Rayona ruski komunisti dolni kopeleta.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен10/8/24 11:27

    Удавника за сламка се хваща

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен10/8/24 14:06

    листите на дпс ще реди пеевски сава какви листи ще реди.кърджали е с дпс това да ви е ясно
    /anladin sen/

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен10/8/24 14:06

    koito dava pove4e za nego 6te glasuvaame okolo 20 du6i sme 2 ka6ti det se za dps slagame

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен10/8/24 15:40

    Ахмед Доган, Хасан Азис и Чакъров могат ли да ме хванат за ушака за да гласувам за тях.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен10/8/24 16:44

    САМО УШИТЕ СТАНАХА НА БЕДНИЯ НАРОД

    ОтговорИзтриване
  38. Стоян10/8/24 17:41

    Първите години когато се основа дъпъсъ парите за доган се събираха в джамиите сега нека ги върне в джамиите ще ги оползотворят ходжата и попа, май без бой после съд няма управия в България.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен10/8/24 21:26

    Нека да изкараме един мандат с председател Д.П .Може да управлява партията по добре.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен11/8/24 17:10

    Ще гласуваме за портрета на Доган защото Доган се крие в САраите и не излиза пред хората!!!????

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен11/8/24 20:04

    1Крумовград-САКАЛЛЪ 2.Кирково-ПАЛОВ3.Момчилград-ДЕЛИ ЙОЗКАН4Джебел-ДЕВЕДЖИ5.Кърджали-АСАН ХАЗИС ХАЙЪРЛИЯ!!!!

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен12/8/24 01:43

    Хаирсъзин до хаирсъзин, и Бог /Господ/ Аллах да пратят за водач, аз не гласувам. точка. Циркът ще е пълен

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен12/8/24 01:47

    В Крумовград ги чакат на среща петима вагабонти ???, ама чак лигите им текат, които после на нас ще предадат от осем думи само две и половина

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.