24rodopi.com/Политика

Най-сетне новина и с настроение се появи от „окопите“ на враждуващите в ДПС. Вече има решение как фракцията „Аталай-Чакъров“, чиито представители свободно влизат в летния „сарай“ на Доган (но само Мустафа Карадайъ си позволява да обикаля по шорти, а вероятно и да плажува), да се яви на парламентарните избори на 27 октомври.

След разкритията на 24rodopi.com: Чакъров не успя да прехвърли през Патентно ведомство Движението за права и свободи на физическото лице Ахмед Демир Доган; Провал претърпяха опитите за коалиционно залепване към така нар. други турски партии, създадени от важни бивши депесари (Гюнер Тахир също не иска дерибеии в листите и си харесва за оперативен шеф Филиз Хюсменова, а партията на Касим Дал и Корман Исмаилов вече е с нов стопанин, но формацията е твърде пасивна и с „окапала“ легитимност)  -  вече има нова партия. И тя се казва, според високооборотните постове в социалните мрежи, „ДДС с парите от ББР“.

Дешифрирано: ДДС е данък добавена стойност, а ББР – Българската банка за развитие.

Припомняме, че антимафиотите и НАП заловиха организирана престъпна група, която е „ужилила“ с около 9 милиона лева държавата. По време на акцията иззет беше джипът на независимия депутат от фракцията Джейхан Ибрямов. Возилото, на стойност 200 000 евро, било собственост на една от фирмите на зърнарите-дедесари.

ББР пък отпусна 150 милиона лева на Румен Гайтански – Вълка, за да придобие малката си фирма в момчилградското село Груево, а след като получи парите, даде 30 милиона на Доган.

Това е положението, в ДПС хем се карат, хем не губят чувството си за хумор! Августовско настроение.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/24 08:48

    Вие - фракцията на Аталай - Чакъров такава партийна каша направихте, че няма връщане назад. Сами сте си виновни, АКО СТЕ МЪЖКАРИ, защо сами не си решавате пробмемите си, а се криете в потурите на Доган. Гьон сурат сте всичките, НЯМАТЕ МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО. YAZIKLAR OLSUN SIZE. ВСИЧКИ СТЕ ЛАКЕИ ДА ЕДИН.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/8/24 08:52

    Долу Долу Долу крадливата,корумпираната Дерибейска хунта ...да живееееее Новото начало в ДПС с лидер бат Пеевскииииииииииииии
    Кърлежите да поемат към централния кауш-бай Ставри ги чака като топъл-вкусен козунак

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/8/24 08:59

    Не ги мислете тези Чакъри, макари, Аталайци, Асанчо, Жейлани, сърнички, и пр. Те са си добре, натрупаха си милиони, които ще им стигнат до 9то коляно. А трудещите се турци, винаги ще си останете гладни въшки, и ще им робувате в техните фирми.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/24 09:36

    Засрамете се бе , дерибеѝ хорат се пукат по полето и балкана за боровинки за да оцеляват а вие с лъскави джипове по три пъти до РОСЕНЕЦ ,еѝ не се осъзнавате колко ниско паднахте .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/24 09:45

    Мошеници . Лъжци . Използват бедния народ . Плашат го с разни измислени лъжи , за да са във власта и да крадат от парите на народа .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/24 09:54

    Алчни просташки мафиотски деребейска партия откраднахте милионите от БНБ още искате да властувате сигурно има още милиони за крадене не народа ами България не иска да ви види вече вас крадци такиви ач кьопеклер вие сте събрана ммафия !!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/8/24 10:50

    Прокуратурата да провери и кмета на Минерални бани - ИСКЕНДЕР! Вече 4ти мандат управлява общината като семейна фирма, построи 3 хотела , 2 къщи за сина и дъщерята във вид на комплекс а тези неща са само в Минерални бани! Къде е прокуратурата ?!?! Моля дайте гласност на такива случаи, обикновения избирател мизерства а избраниците живеят в лукс на гърба на избирателите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/8/24 11:56

    HORATA NE ISKAT VAS TRIGNALI STE KIDE KAK STE NOMERA MIYASTOTO VIE V PANDELATA TAM MOJETE DA PRAVITE NOVA PARTIYA AHMET AGATA IZMISLI NOVA PARTIYA /NOVO NACALO/ S PEEEVSKIIIIIII

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/8/24 16:10

    Вие от 24 родопи, май си пишете и коментарите! Все към Пеевски ви влече! Коментара ми естествено ще го отрежете!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/24 23:07

      Май хората ги влече, народа се събуди и видя подкрепа в лицето на Пеевски

      Изтриване
  10. Анонимен24/8/24 19:29

    Chagart, chagart, chagart...i tesi mutri otivat za recycling... 🦬🦬🦬🦬🦬

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/8/24 20:41

    Толкова ли е трудно да се осветлят всички имоти на тия хора?!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/8/24 21:51

    🐻🐻🐻🐻🐻 МЕЧКИ И МЕЧКАРИ ДОЛУ! ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ НА КЪРДЖАЛИ, КОИТО ОГРАБИ ХАСАН АЗИС С МЕЧЕНЦАТА СИ!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/8/24 10:24

    Прокуратурата да провери и разнищи всички за последните 30 г., доценти,доктрори, замове, директори, Гюли-МЮли, Овчарчета, архитекти счетоводители проверяващи всичките крадци.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/8/24 16:44

    korupt tb-d i firma mestni danaci i prihodi ...🚀

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/8/24 17:22

    😂😂😂😂😂 na izborite s frenskata gilotina za vas

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.