24rodopi.com/Коментари/Политика

Ако на тайната среща извън парламента в петък е имало съветник на президента, то днес до 10.00 часа или Румен Радев трябва да се дистанцира от него, или в 12.00 часа Слави Трифонов да изпрати в президентството за връщане на неизпълнения мандат не Тошко Йорданов, а Ванката от прогнозата за времето.

Това каза в предаването „Тази сутрин“ по bTV Илхан Андай от 24rodopi.com.

Според него, темата на сбирката – свалянето на Рая Назарян и назначаване на нов шеф на парламента, който да бъде удобният служебен премиер, е опит да се дискредитират формации, които в последния месец се представят градивно и със силни послания към избирателите си, а такива определено са „Има такъв народ“ и „Възраждане“.

Журналистите Стояна Георгиева и Илхан Андай и политическият анализатор Георгиг Харизанов коментираха в ефира на bTV актуалните политически новини.

„Наш дълг е да задаваме въпроси и да търсим истината. Кое налага това събиране извън парламента? Защо в този формат? Единственото обединяващо нещо, което може да събере тези хора и те да излязат с декларация, която да се хареса на всички, е техен протест срещу трансджендър скандалите в женски боксов турнир на Олимпиадата“, каза Андай.

Той смята, че ако спешно тръгне да се избира нов омбудсман, то това няма да е избор заради неотложност от нуждата на омбудсман, а за да се попълни „домовата книга“ с удобен за президента човек за служебен премиер.

Президентът Румен Радев се опитва да играе ключова роля, но най-важният във времето на мандатите за съставяне на кабинет в рамките на 50-ото Народно събрание, е един човек, който не говори, или ако проговори, нищо конкретно не казва - Ахмед Доган, отбеляза Андай и подчерта "Доган не позволи да се състави правителство с първия мандат, а заради него пък "Възраждане" блокира възможността за кабинет с третия мандат".

ДПС върви към изборите като „Левски“ и „Левски Спартак“, каза още Андай.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/24 09:56

    На президента разединител не може да му пише високо оценка по шестобалната система

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/8/24 10:51

    ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА. НЕ ТРЪН, А В ПАНИКА СА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СИСТЕМНИ ИГРАЧИ НА ТЕРЕНА ОТ 25-30 ГОДИНИ.ЕДНИ И СДЪЩИ МУТРАГЕНИ И ОЛИГАРСИ.ТОВА Е ЧОВЕКА С НАЙ ВИСОК РЕЙТИН И ТАКИВА ФАЛШИВИ МУЗИКАНТИ КОИТО ДЕН И НОЩ ПЛЮЯТ ПО НЕГО Е ГЛАС В ПУСТИНЯ.НАПРОТИВ ЗАТВЪРЖДАВАТ ОБРАТНОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ НА ТОЗЕИ ЕТАП ЧОВЕКА НА КОГОТО МНОГО ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО ГО ПОДКРЕПЯТ И ТО С ОСНОВАНИЕ- ПУБЛИКУВАЙ КОРЛКОТО И ДА НЕ ТИ ГО ПОЗВОЛЯВАТ ПЛАТЦИТЕ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/8/24 11:11

    Случайно ли почти всички партии се разпартачосаха в България не е случайно а е предвестник на една голяма война дето ще пламне в близкия изток от исраел и Америка за прекрояване на границите на няколко държави в полза на евреите,въпрос на часове а не кога

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/8/24 11:48

    ДПС ОТИВА НА ИЗБОРИТЕ КАТО ЛЕВСКИ И ЛЕВСКИ СПАРТАК. В ЛЕВСКИ ЩЕ СА ПОЧТЕНИТЕ РЕДОВИ ДЕПЕСАРИ А ЧЕНГЕТА ВЪЗРОДИТЕЛИ ДЕРИБЕИ И ВСЯКАКВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ В ЛЕВСКИ СПАРТАК. КОИ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ Е ЗАГАТКА

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/8/24 14:38

    Точно така, правилно,Слави трябваше да прати Ванката и за получаване на мандата,щеше да стане хубаво шоу,каквато е и цялата им дейнст включително и в Парламента

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.