24rodopi.com/Коментари

Разделението в ДПС е по линия на милионите. Това е ключето към бараката. И, разбира се, прословутата алчност. После вече в темата влиза и големият въпрос „Кой говори в ухото на Доган, и кой - на Пеевски? А проекцията върху електорат, региони, млади и стари турци, Севера и Юга е на втори план, за да жънат фракциите изборни плодове, съобразно доколко са се представили с имена в кандидатските листи и послания.

Това коментира в ефира на Нова нюз Илхан Андай от 24rodopi.com в отговор на въпроса „По каква линия разделението в ДПС - поколенческа, регионална или нещо друго?“.

"Държавният глава не бива да прави продължение на онова обръщение на ДПС, където ДПС, виждайки, че не могат да си решат проблемите вътре, защото има един блокаж на органите, те едва ли не призоваха всички партии, всички институции да работят срещу председателя на парламентарната група на ДПС", обясни журналистът в ефира на Нова телевизия и допълни: „Румен Радев в момента се опитва да покаже Голямото зло и Малкото зло. Няма такъв филм. Проблемът Делян Пеевски и Ахмед Доган е проблем на ДПС. Малко радостно е за електората, че след толкова дълго чакане дойде свободата и демокрацията в тези райони".

Какъвто проект за президента беше „Продължаваме промяната“ в предходни парламенти, такава е и фракцията на Доган, отбеляза той. „Сега Радев се опитва в 51-вото НС с друг проект -  да руши всичко останало, което да му отвори едно свободно трасе за следващия парламент с пропрезидентска партия. Такъв проект е фракцията на Доган", посочи Андай.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/24 06:18

    Когато преди 30 години Мехмед Ходжа демонстративно напусна ДПС и каза, че не приема Доган за наш лидер, понеже е бил агент на ДС, всички сегашни "люспи" възхваляваха Сава, нали! Особено крадецът нечистоплътник Ремзи Осман сервилничеше на Сопола. Открадна хлебозавода, всъщност вечно се е занимавал с кражби и интриги. Сестрите му уредени на работа в общините Кърджали
    и Черноочене без необходимите ценз и грамотност. Докога бе , дерибейи!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/9/24 07:11

    Кажи, къде е радостта, поете?
    Кажи, къде са точките опорни?
    Не ти оспорват вече стиховете,
    макар че те са не по-малко спорни.
    Не ти отричат правото да страдаш.
    Съгласни са дори да бъдеш нов…
    И в несъпротивлението падаш,
    като в една целувка без любов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/9/24 10:16

      Ай стига с тези глупави стихове под всяка новина. Иди пиши в село Устрен!

      Изтриване
  3. Анонимен9/9/24 07:24

    Ха ха..няма коментари ??????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/24 07:57

    Кочината ги тресе страх от Пеевски

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.