24rodopi.com/Политика

ДПС проведе работна среща в Разлог с участието на председателя Делян Пеевски, народни представители, общински кметове, общински и областни лидери.

Припомняме, че партията ще участва на парламентарните избори в коалицията „ДПС – Ново начало“.

„Заедно обсъдихме ключови стъпки и решения, които ще помогнат да подобрим живота на нашите съграждани и да отговорим на техните нужди.

Готови сме да работим неуморно с народа и за народа. Обединени около идеята за по-добро бъдеще, вярваме, че заедно можем да постигнем истинска промяна и напредък. Всеки глас, всяка подкрепа има значение и ние ще направим всичко възможно да оправдаем доверието на хората“, посочват от „ДПС – Ново начало“.

„Нека заедно изградим едно по-светло и по-добро утре за нашите деца и следващите поколения!“, призовават от партията.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/24 16:16

    Хайде Нашето ДПС с Новото начало с лидер бат Пеевскииииииииииии.....успех на предстоящите избориииии

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/24 16:19

    Devlete ve millete hayirli olsun.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/24 16:34

    Браво г-н Пеевски,само напред !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/24 16:36

    По чести такива срещи и дерибееите ще се изпокрият в миши дупки като "почетния" им

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/9/24 17:40

    EVALLA NA VAS BEZ DEREBEYI ,BEZ MOSENNITSI , BEZ LIJTSI I GLADNI KUCETA NE SE NAYADOHA 35 GODINI NIYAMAT SRAMA DA LIJAT HORATA ISKAT OSTE DA VLASTVAT SREDEN PRIST NA TIYA TIKVENITSI GOTVERENI 35 GODINI JIVIHA NA NAS GRIB NA 27 .10 S VAS SME SAMO NAPRED

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/9/24 17:48

    eii kvo ne6to e vseki 2 iska politik da stane ama ne se znai razbira li adjeba ot politika ne mislia i mnogo malko ot bg politici sa zavar6ili specialno za politici taka 4e dokato vseki 2 iska da e politik bg narod ne go 4eka ni6to dobro tva e samata istina

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/9/24 19:16

    Кърджали за ДПС Ново начало.Да изчистим помията

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/9/24 19:19

    Доган и хасан-вън

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/9/24 19:22

    ДПС-Ново Начало

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/9/24 19:49

    Nie BG Turtsi sme s Peevski staroto dps vsiçki sa agenti na Dırjavna sigurnost kgb ruski agenti naçelo s Ahmet Doğan Tatarskiyat siganin zatvornik Djevcet Çakırov kradetsa Ramadan Atalay kradetsa Hasan Azis kradetsa Mollahasan kradetsa i drugite deribeği nasıskvat omraza mejdu Bılgari Turtsi Pomatsi i Romi staroto dps Ahmet Doğan Tatarskiyat siganin zatvornik Djevcet Çakırov kradetsa Ramadan Atalay kradetsa Hasan Azis kradetsa Mollahasan kradetsa i drugite deribeği zaplaşvat bednite BG Turtsi 35 godini mamka vi dolni kopeleta komunisti kradlivi zatova nie BG Turtsi sme s Peevski staroto dps vın ot Parlamenta vın ot Bılgariya koyto e umen da stoi daleç ot staroto dps Ahmet Doğan Tatarskiyat siganin zatvornik şte izbyaga v Rusiya kakto na vremeto Sultan Vahdettin izbyaga v Angliya a drugite balıtsi deribeite şte gi predade na Dans i Prokuraturata zatova stoyte daleç ot staroto dps sega e momenta vremeto da svalite i da izgonite Ahmet Doğan Tatarskiyat siganin zatvornik Djevcet Çakırov kradetsa Ramadan Atalay kradetsa Hasan Azis kradetsa Mollahasan kradetsa i drugite deribeği.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/9/24 20:05

    С тях сме...!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/9/24 20:09

    Само така ще спрат мераците на дерибеите за разделение на хората.Да живее новото начало. НЕКА БЪДЕ ПАРТИЯ ,КОЯТО ОБЕДИНЯВА И СПЛОТЯВА ХОРАТА ЗА ЕДНА ПО ДОБРА БЪЛГАРИЯ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/9/24 20:58

    С вас сме, дерибеите вън!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/9/24 23:22

    Подкрепа и от Хага Напред с Шиши

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен16/9/24 11:37

    Ново Начало и от Белгия!
    При всички положения ще разуча начина за гласуване от Белгия , ние които в момента не сме в Кърджали заради Дерибейството,което царуваше от 20 години , голяма част от кърджалийското население е в Западна Европа .Всеки който вижда промяната в Кърджали , не става въпрос само за улици и тротоари , трябва ударно и масово да се гласува за Новото Начало .В Кърджали има и много християни -българи , които съм сигурен , че харесват направеното от Ерол Мюмюн до момента с подкрепата на Пеевски, което трябва да има и продължение в много сектори , ншска безработица , спазване на закони и правила, но без Дерибеи.Трябва да се работи усилено с пришълците от селата към града през последните 15 години, купувайки имот от новите кооперации ,кой им прави осветление и асфалт до блока , кой им осигурява безопасност от бездомни кучета , и да се налагат глоби срещу нерегламентирано изхвърляне на отпадъци около блоковете и зелените площи, тогава да видиш ти? Те (придошлите от селата към града), са като конска паца и пак могат да гласуват за Дерибите , ако не им се покаже и втълпи действителността !
    Кърджалиец живеещ в Белгия !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.