24rodopi.com/Политика

ДПС проведе разширено заседание за подготовка на предизборната кампания за парламентарните избори на 27 октомври. В заседанието участваха председателят Делян Пеевски и ръководството на ДПС, представители на областните и общинските структури, координаторите на ДПС в Турция, народните представители, кметове и активисти.

Областните председатели на ДПС изразиха своята и на структурите категорична подкрепа за “ДПС-Ново начало” и готовността си за силно представяне на изборите за народни представители, съобщава от пресцентъра на Движението за права и свободи.

На заседанието бяха обсъдени критериите за номинации на кандидати за народни представители от “ДПС-Ново начало”, основните приоритети, на които ще се базира програмата за бъдещото управление на България, след изборите, проблемите на общините и взаимодействието им с централната власт.

Лидерът на ДПС Делян Пеевски лично се запозна с актуалната обстановка във всички райони на страната и темите, свързани с нашите изселници в Турция.

Пред актива на партията той заяви, че само силно представяне на “ДПС - Ново начало” ще гарантира на хората власт, отговорно ангажирана с разрешаването на техните проблеми.

Той възложи на предизборните щабове на “ДПС-Ново начало” да бъдат много активни в кампанията и да се срещат и разговарят очи в очи с избирателите.

В разширеното заседание участваха председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски, зам.- председателите на ПГ  на ДПС и на ДПС  Йордан Цонев,  Халил Летифов, Искра Михайлова, зам.-председателите на ПГ на ДПС Байрам Байрам, Ертен Анисова, Хамид Хамид, който е и  член на ЦОБ, Елван Гюркаш – секретар на ПГ на ДПС, кметът на Кърджали и член на ЦОБ Ерол Мюмюн, кметът на община Белица и член на ЦОБ Радослав Ревански, евродепутатът и член на ЦОБ Танер Кабилов, членът на ЦОБ и народен представител Цветан Енчев, така също и народните представители  Айтен Сабри, Атидже Вели, Джем Яменов, Димитър Аврамов, Иво Цанев, Надя Петрова, Небие Кабак, Неждет Шабан, Николай Златарски, Фатима Йълдъс, Хюсеин Хафъзов, Шендоан Халит.

В заседанието участваха областните председатели на ДПС на  Благоевград – Ведат Хюсеин,  Бургас - Христо Широков, на Варна- Ерджан Ебатин, на Велико Търново- Гюнай Далоолу, на Видин – Ваньо Костин, на Враца – Кристин Касъмов – зам. – областен председател, на Габрово – Хасан Хаджихасан, на Добрич – Ердинч Хаджиев,  на Кюстендил –Шейхриар Златарска, на Ловеч – Исай Милев, на Монтана – Тихомир Трифонов, на Пазарджик- Юмер Хамза, на Перник – Слави Хаджиев, на Плевен – Кудрет Яшаров, на Пловдив – Юксел Расим, на Разград – Иво Илиев,  Русе – Айдоан Джалил, на Силистра -  Зафер Хаджибилял и Сезен Сайън, на Сливен – Мустафа Мустафов , на Смолян – Хари Малинов, София – област – Димитър Григоров, София град – Едиз Саидов, Стара Загора – Тунджай Йозтюрк, на Търговище - Хамди Илиязов, на Шумен – Недрет Халил, координаторите на ДПС за Истанбул – Фахри Ватансевер и за Бурса Танер Чауш.

В конференцията участваха още и общинските кметове на Джебел – Неджми Али, Черноочене – Айджан Ахмед, на Сатовча – Арбен Мименов,  на Сърница – Неби Бозов, на Павел баня – Иса Бесоолу, на Ветово – Мехмед  Мехмед, на Гълъбово – Николай Колев, на Сунгурларе – Димитър Гавазов,  на Антоново – Хайредин Мехмедов, на  Опака – Гюнер Ашимов, Стамболово – Аднан Йълдъз, Маджарово – Ерджан Юсуф, на Венец – Нехрибан Ахмедова, Върбица – Мердин Байрям, Никола Козлево – Исмаил Ибрям, Светослав Славчев – кмет на община Димово. 

Присъстваха и общинските председатели на ДПС в Кърджали Байрям Байрям, в Черноочене Месру Мюмюн, Пловдив-град – Али Байрам, Бургас - Йоско Алипиев, зам.- областният председател на ДПС във Варна Нурай Басри, общинският председател в Свищов Бедри Алиев,  общински председател на ДПС Велико Търново Мъстън Еминов, зам. - областният председател на ДПС Велико Търново Сунай Мунков, Исмаил Осман – бивш кмет на община Руен, общинският председател на ДПС Батак Ерджан Саатчъ, Рахим Юмерефенди, Светослав Скорчев общински председател на ДПС Видин, Атанас Дончев – общински председател на ДПС Стражица, общинският председател на ДПС Берковица – Елина Николова и  общинският председател на ДПС Монтана Пламен Петков, общинският председател на ДПС на община Добричка Бирол Али, а така също и общинските председатели на Плевен Ристем Халкоглу, на Никопол – Майдън Сакънджиев, на Земен - Томислава Захариева, на Котел - Хюсеин Садулов, и Пламен Маринов – член на Централния съвет.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/24 20:22

    Не ли е редно дерибеите да освободят щабовете на дпс. В Крумовград щаба е облепен с плакати на дръндарския и корумпирания Чакъров. Да живее Пеевски и новото начало успех.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/9/24 20:54

      Не само в Крумовград трябва да освободят ами навсякъде. Те по устав са самоизключени. Вярват си, че така пак ще са на софрата, но свърши вече. Късно либе за китка май се отнасяло за тях

      Изтриване
    2. Анонимен15/9/24 11:37

      Редно е предателите да освободят местата си - те (председателите на ДПС - Крумовград, Момчилград, Кирково и Ардино (само че Сезгин Байрям е изключение вече част от ДПС). Другите не зачитат устава, колективните органи и програмата на партията.
      Да подадат оставки.

      Изтриване
  2. Анонимен14/9/24 20:53

    Браво на Пеевски и компания! Време е за разплата, доста ограбиха народа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/24 21:26

    след изборите - мишо констатинов каза по 15-17 депутата за двете крила, остъпление една трета общо

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/24 21:37

    Общинския председател и на общинската структура на ДПС в Крумовград, ако не изповадва устава, програмата и колективните органи на партия ДПС - НОВО НАЧАЛО, ДА освободи длъжността и да се покае. Има едно ДПС с Делян Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/9/24 22:03

    ДПС -Hoво Начало

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/9/24 22:46

    Имаше един коментар на кмета на с. Полковник Желязово в групата на Крумовград, че без Доган нямало ДПС. Смешник, нека коментира пак сега. Дръндарския е земеделец. Ха-ха-ха.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/24 00:57

      Да се посмеем Апсссс. Без Доган нямало ДПС и че са с Ахмед Доган. Смешник и подмазвач. Ха сега да ви видим къде ще се присламчите.

      Изтриване
  7. Анонимен14/9/24 22:48

    Председателя на ДПС Момчилград го назначиха служебно навсякъде сега нещо се е покрил от коя партия е сега ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/24 08:23

      От печелившата трябва да е. Но още не е ясно, коя е тя.

      Изтриване
  8. Анонимен14/9/24 23:47

    Къдеса ДПС ри те от момчилград на ли са големи бобаити до вчера плуеха за дпс а пък сега от дпс..а партията се разцепи а пак големите чобани на офце мълчат..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/9/24 01:46

    samo kardjaliiski lica trebva da se izdigat za depotati drugoto vsi4ko e protiv kj narod

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/9/24 07:54

    Дерибеите ,феодалите , крадците и измамниците в кирково пък вече номерираха и издигнаха депутати от името на дпсдоган.Лъжат мамят заплаашват,неграмотните и мислят да манипулират служителите и простия електорат,

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/9/24 08:50

    За толкова голяма статия само 8 положителни коментара от 3 трола, . Знаем , че негативните не ги пускате . Ха да видим от УРНАТА какво ще излезе. И там ли няма да пускате народа, който не иска ШИШИ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/24 10:37

      Аз съм коментирал и не съм трол, г.......ко Дръндарски. Коне с капаци сте, а може би и ти си на софрата.

      Изтриване
  12. Анонимен15/9/24 09:33

    Mastanlı ДПС-Ново Начало

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/9/24 10:06

    Атаман аби , настъпвай в Минерални бани хората са недоволни много от Деребея кмет , но ги е страх, страх ги е щото ги мачка , бедния човек няма друг избор освен да се подчини, много глас ще падне ако малко вдъхнете доверие на месния жител. Лошото е, че няма нито един представител на новото начало а желаещи много просто искат малко протекция и сигурност.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/24 11:59

      Аз въм убеден че ще има представител от Минерални бани може и двама

      Изтриване
  14. Анонимен15/9/24 12:02

    И аз имам познати, които преди години изхвърлиха като мръсни кучета и от работа и от ДПС, тогава всички мълчаха и се криеха като партизани. Махнали от работа Пембе Талят, голяма работа станало. Когато отрязаха главата на брат му Ехлиман тогава дясна ръка на Хасан и Бахар Палова никой не ги защити. Ехлиман отиде да копае канали при Карамана, псуваше Хасан и го кълнеше, тогава кой го защити него, ама пак е с Хасан сега. Пембе защо не защити баща си и брат си преди години? Пак Пеевски ли беше виновен? Кой защити уволнените хора от двата турски театъъра от Вежди Рашидов? Нали беше създадено заради ДПС? Стотици останаха на улицата без да иман нищо общо с ДПС затова ли не ги защитихте, големите депесари? Защо някой трябва да ви е верен до гроб, калтаци такима. Гледахте само вие да сте добре и на никой не му пукаше за уволнените. Кадирчо каков се прави сега на големия депесар. Него не го ли махна Хасан Азис и сега пак като куче се върти в краката му и върти опашка та дано се намери място и за него отново. Стига сте ревали, Кърджали е шепа град и всички знаем кой какъв е. 30 години е-ахте мамата на неесъгласните с ДПС и сега роните крокодилски сълзи за големия лидер, който си ви слагаше всички на х.я. Махайте се народа не може да ви гледа вече мазните сурати, писликлер.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/9/24 12:27

    Само.Пейевски.Ново.начало

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен15/9/24 13:03

    Градоначалникът на община Ардино - господин Изет Шабан и общинския председател Сезгин Байрам са на страната на ДПС - НОВО НАЧАЛО. ТЕ СЛЕДВОТ ПАРТИЯТА АДМИРАЦИИ - И ДВАМАТА СА КАДЪРНИ И УМНИ. СЕГА ЧАКАМЕ И ОГ ДРУГИТЕ ДРУГИТЕ ОБЩИНИ ДА СЛЕДВАТ ДПС, а не канонизирани и самозабравили се личности като Чакъров, Аталай и Доган.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен15/9/24 14:26

    Ardino e s Dogan

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен15/9/24 16:55

    Dosega kide bqhte

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен15/9/24 20:23

    saban ne ispuskvay posl. vlak inace murat pak kmet

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен15/9/24 22:20

    Nie BG Turtsi sme s Peevski staroto dps vsiçki sa agenti na Dırjavna sigurnost kgb ruski agenti naçelo s Ahmet Doğan Tatarskiyat siganin zatvornik Djevcet Çakırov kradetsa Ramadan Atalay kradetsa Hasan Azis kradetsa Mollahasan kradetsa i drugite deribeği 35 godini zaplaşvate bednite BG Turtsi mamka vi boklutsi Gospod zabavya no ne zabravya Allah belanızı versin İnşallah Peevski şte vi opravi toy e umen i smel zatova nie BG Turtsi sme s Peevski.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен16/9/24 11:20

    Ново Начало и от Белгия , при всички положения ще разуча начина за гласуване от Белгия , ние които в момента не сме в Кърджали заради Дерибейството,което царуваше 20 години , голяма част от кърджалийското население е в Западна Европа , всеки който вижда промяната в Кърджали , не става въпрос само за улици и тротоари , трябва ударно и масово да гласува за Новото Начало , в Кърджали има и много християни -българи , които съм сигурен , че харесват направеното от Ерол Мюмюн към момента с подкрепата на Пеевски, което трябва да има и продължение но без Дерибеи , трябва да се работи усилено с пришълците от селата към града през последните 15 години купувайки имот от новите кооперацаии ,кой им прави осветление и асфалт до блока , кой им осигурява безопасност от бездомни кучета , и глоби срещу нерегламентирано изхвърляне на отпадъци около блоковете и зелените площи, тогава да видиш ти , те(придошлите от селата към града) са като конска паца и пак могат да гласуват за Дерибите , ако не им се покаже и втълпи действителността !
    Кърджалиец живеещ в Белгия !

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен16/9/24 15:43

    ДЕРЕБЕИТЕ ПО МЕСТА,КОИТО СА КРАЛИ И ЛЪГАЛИ ХОРАТА НЕ ТРЯБВА ДА МИНАВАТ ДОРИ ПО КРАЙ ЩАБА НА ДПС - НОВО НАЧАЛО.АКО ДЕРЕБЕИТЕ ПО ОБЩИНИ ОСТАН ИЗВЪН НОВОТО ДПС - НОВО НАЧАЛО,БЕЗ МНОГО ШУМ РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ УБИЙСТВЕНО ВИСОКИ ЗА НОВОТО НАЧАЛО.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен16/9/24 15:49

    6te glasuvam za dps novo na4alo ako cqlata im lista e ot kj lica za politici

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.