24rodopi.com/Коментари/Политика

Годишно в Китай се извършват около 1 000 екзекуции на осъдени на смърт. 30 на сто от тях са за корупция.

Антикорупционната политика, провеждана от световната сила Китай, от години се коментира във всяко кътче на планетата.

Неотдавна в Пекин бяха публикувани цифри, от които е видно, че Китай е екзекутирал за корупция около 10 000 служители, а други 120 000 са получили присъди за 10-20 години затвор в последните около три десетилетия.

Хуманно добро стечение на обстоятелствата е, че храненикът на бившия вече „сарай“ Джейхан Хасанов Ибрямов не е в Китай. Отдавна щеше да е…

Глупости, „хуманно“ е с несъвместимо присъствие в словореда. Ибрямов просто трябва да се събуди и да прекъсне кошмара, че е в Китай с мурафетите си от 20-ина години на българска земя.

Той е само в България, неговата сбъдната „американска мечта“.

Всъщност, и да беше в Китай, щеше да е жив и здрав, защото там не се става депутат само защото си мъж на жена си. Потребни са артък много неща, които при мъжа на секретарката на Доган са с диагноза „остър базов дефицит“. Йок, яни!

 

***

Доган знае какво знае за него секретарката му Биршен. Биршен знае какво знае Доган за семейство Биршен и половинка. Джейхан знае какво знаят за него Доган и секретарката му.

Доган си мисли, че знае всичко каквото знаят за него мъжът на секретарката му и самата тя.

Арестантът Джейхан Хасанов Ибрямов вече знае, че Доган знае колко много неща за подчинения си депутат не е знаел.

Глупости, и Биршен, и Доган са знаели за какво е отишъл на онзи паркинг Джейхан Ибрямов. Знаят какво предстои в европейска държава с работеща правораздавателна система, не е необходимо да си в Китай – пак е страшничко, защото триото Доган-секретарка-мъж на секретарка имат нужда да етнизират ситуацията.

И вече въобще не е важно кой какво знае за другия, а да се мълчи.

От значение е само Джейхан Хасанов Ибрямов да не се пречупи, да не се огъне, да не се уплаши от мисълта за пет години затвор, и да започне да разказва, разказва, разказва… В детайли да продължи онези доганови думи в село Кочан.

Единствените, които не знаят, са пътуващите в автобуси за участие в митинга „Ние сме против Закона и Справедливостта, ние сме за „Аз разпределям порциите“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. наблюдател5/10/24 10:37

    Господин „автентичен“ Доган, всичките ти ли „автентични“ са толкова тъпи като Джейхан?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 12:29

      Той е автентичен, но е автентичен предател или ако искаш автентичен и секретен сътрудник на ДАНС и ГДБОП. Да му мислят дерибеите и балъците като Кючюка или Ибрямови.

      Изтриване
  2. Анонимен5/10/24 10:42

    Pri nas ima na edin pit da se pravi 1000000

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/24 11:13

    Мухите без глави да тръгнат да защитават крадците и престъпниците...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/10/24 11:34

    6 месеца арест никак не са малко, драги. Чучулигите започват да пеят по това време, га видят бай Ставри. Тогава единственият въпрос за арестантина е, как да си спаси шията....та почва да пее и срещу други...Кючюка да спи по-спокойно. Соколът да не се тревожи. Пожелавам им на всички да живеят в интересни времена.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/10/24 11:47

    ПЕЕВСКИ, мачкаш добре, продължавай да мачкаш. Ще мачкаш и след изборите. Няма да съжеляваш дерибеи, за които има обективни факти, ако ще и брат да ти е. Това го изискват чувството за Справедливост и правовата държава. Ако сега не мачкаш, га е време, после ще съжеляваш.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/10/24 11:52

    Биршен и Доганя Да вземат да дават парични средства на нуждаещи се хора. Толкова пари ли нямат? Да направят малко дарения на нуждаещи се. В Кърджали се събират пари за нуждаещи се в кашонени кутии по супермаркети и ресторанти. Имаме пачки като Хасан Азис и Джевдет Чакъра, но те не се сещат да правят добрина. Срамота и позор. Хайде вадете пачките бе.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/10/24 12:00

    Ибрямов и Биршенката да влезнат под статута на защитени свидетели докато е време, защото по-късно ще има слънце на квадратчета за по-дълго време. Статут на защитен свидетел никак не е малко, НАЛИ ДРАГИ? Сега как ще се ДОВЕРЯВАШ на това семейство, ДРАГИ МОЙ? О Соколе Соколе, те знаеш, че срещу Държвата нямаш никакъв шанс. Що не се оттегли па време?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/10/24 12:16

    Драги, ти знаеш, какво е да си СЕКРЕТЕН СЪТРУДНИК на силовите институции, нали ДРАГИ МОЙ? Булевард Черни Връх те поздравява и те кани на КАФЕ да изпееш малко. Драги, въпросът е КОЙ КОГО ПО-БЪРЗО ЩЕ ПОТОПИ в бул. Черни Връх...така че побързай ДРАГИ...Вълчо и той ще изпее скоро.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/10/24 12:20

    Ибрямови и Чакърови а и Кючюка да си замислят, какво ще стане, когато един СОКОЛ започне да пее. Драги Соколе, ти знаеш, какво е да си СЕКРЕТЕН СЪТРУДНИК на силовите институции, нали ДРАГИ МОЙ? Булевард Черни Връх те поздравява и те кани на КАФЕ да изпееш малко. Въпросът е КОЙ КОГО ПО-БЪРЗО ЩЕ ПОТОПИ в бул. Черни Връх...така че побързайте драги мои...Вълчо и той ще изпее скоро.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/10/24 12:26

    Вождът знае много неща. Вождът има опит в секретното сътрудничество с държавните институции, докато балъците като Кючюка и Ибрямов и т.н. нямат. Ако Соколът започне да пее, за да спаси собствена перушина, знаеш какво става нали. Соколът няма да предава за първи път приближените му хора. Това му е характерът - предател. А нашият електрорат му се довери 35 години, на един доказан предател. Аз лично никога не съм гласувал за Доган.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/10/24 12:30

    Малкото крадец къзълбашина Джейхан събира пари за голямото крадец татарино-ромлянина Ахмед. А пари йок - нито за избори, нито за сараи, нито за нова партия. Затова Доган стана земеделец без земи и без владения.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/10/24 12:37

    Този на билбордовете много на сериозно се взе....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/10/24 12:45

    Game ovеr сополчо, нека коментиращите да не слагат под общ знаменател всички алиани.Аз съм от същата общност и посмъртно няма да гласувам за крадливите дерибеи като;юсеин,рамадан и други заради които се срамуваме че сме алиани. Независимо кой какъв е до сега сме живеели мирно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 13:30

      Точно. Алевиите са ни братя и сестри. Радикални сунитски мнения не искаме, не искаве и турски шовинизъм в България. Ние сме си турци с българско самосъзнание. Няма лоши или добри алиани или сунити или християни или будисти. Има добри и лоши хора. Казвам Ви го най сърдечно като вярвящ и практикуващ мюсюлманин. Нека да бъдем на щрек спещу подстрекатели - независимо от коя етнос или вяра.

      Изтриване
    2. Анонимен5/10/24 13:52

      Знаем,споко артик.Другите етноси да не са келепир ;)

      Изтриване
    3. Анонимен5/10/24 13:55

      Тва животно пък за пръв път го чувам,,алиани с българско самосъзнание" 😀.Имам приятели от детинство,достойни ХОРА,ще ги питам дали се определят като такива.

      Изтриване
    4. Анонимен5/10/24 20:56

      Затова ли всички алиани си седите зад Догана щото сте със самосъзнание?! Не, просто е ясно и видно,че вече официално си имате партия и Въпреки,че виждате членовете на партията до председателя са крадливи пак си седите зад тях и то със силна подкрепа,това показва че не проявяват никаква морална ценност и уважение нито към самите себе си нито за бъдещето на децата си!!! Язъклаааар Олсън хепинизе!!!

      Изтриване
  14. Анонимен5/10/24 12:49

    Бая хора ще искат да стават защитени свидетели май.Които първи се усетят ще спечелят.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен5/10/24 13:23

    Ее ние не сме като Китай но нека да ги вкараме в затвора за 15 години стигат

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/10/24 13:26

    Закон на силовите структури на държавата и частната такава е да оставят тези които са в крачка да повторят и потретят и продължат,докато станат неудобни,слаби,неслушащи,неизпълняващи и т.н..Тогава идва ред на натиска с позволени и непозволени,законни и незаконни средства.Затова е по добре да знаеш някои китайски закони и да ги спазваш.Защото Китай не е далече,китайци има навсякъде,да не духаш после таратора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 13:42

      Точно. Нека им пожелаем зя изживеят интересни времена.

      Изтриване
  17. Анонимен5/10/24 13:27

    ДОЖИВЯХМЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!!!СЕГА Е РЕД ЗА ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ И МЕЧТАНИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/10/24 13:45

    Илханеее,разплакваш ме!
    Толкова съм те псувал през годините че възспираш народната ,,любов" тук.А сега си се превърнал в достоен борец за правда и свобода!Чак се срамувам от предишните си пориви към личността ти.Няма значение дали го правиш за парички или има нещо нашенско в душата ти,да си жив и здрав!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 15:27

      Гледай сърцето ти да не се разтупти, кардиолог да не търсим 😁

      Изтриване
  19. Анонимен5/10/24 13:51

    Ако беше в Китай щяха да го обесят на въжето на крана

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/10/24 14:25

    Нискокачествен човешки ресурс

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/10/24 18:49

    Напиши същото за Пеевски !??

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен5/10/24 22:33

    Джейхан е мерзавец алчен човек

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.