24rodopi.com/Политика

„Алианс за права и свободи“ използва неправомерно в предизборната агитация абревиатурата „ДПС“, без да е част от Движението.

Поради тази причина бе сезирана Районната избирателна комисия в Кърджали. Жалбата е подадена от представителя на коалиция „ДПС-Ново начало“ Байрам Юзкан Байрам.

„От страна на коалиция „Алианс за права и свободи“ неправомерно се използват за предизборна агитация Областен съвет на ДПС-Кърджали и Областна огранизация на Движение за права и свободи-Кърджали. Нито Областен съвет на ДПС-Кърджали, нито Областна огранизация на Движение за права и свободи-Кърджали, имат нещо общо с коалиция „Алианс за права и свободи“. Областен съвет на ДПС-Кърджали и Областна огранизация на Движение за права и свободи-Кърджали не представляват и няма никакво отношение с партиите, включени в коалиция „Алианс за права и свободи“. Чрез използването от страна на коалиция „Алианс за права и свободи“ в своята предизборна кампания местни органи на ПП „ДПС“ се нарушават правилата на предизборната агитация, регламентирани в Изборния кодекс. Коалиция "ДПС – Ново начало" не е с бюлетина номер „13“ в предизборната надпревара, а видно от приложената снимка се използва името на ПП „ДПС“ за привличане на гласоподаватели да гласуват с бюлетина номер „13“. Коалиция "ДПС – Ново начало", от която е част ПП „ДПС“, има определен друг номер на бюлетина. Моля, за незабавна намеса от Ваша страна за преустановяване на посочените нарушения“, се посочва в жалбата.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/10/24 10:31

    Браво на Новото Начало😉

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/10/24 10:31

    Само такааа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/10/24 10:35

    Тя и абревиатурата им не е както трябва. “А “ прилича на” Д”. Много са жалки! С тази листа, миришеща на нафталин и простотия, едва ли можеха да родят нещо логично

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/10/24 10:42

    Нямат пари да лепнат птицата феникс или доганя, там както са го измислили ли? И друго е мн интересно…. Защо узпилзват щаба на ДПС , да освободят всички помещения!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/10/24 12:26

    Хасане,не разбрахте ли,че нямате място в Кърджали.. !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/10/24 13:00

    Нагли, безпардонни и незачитащи законите дерибеи! Задължително трябва да освободят всички помещения на ДПС в страната, както и сградата на централата в София. Да гласуваме масово с №8 за Новото начало, иначе се връщаме пак в изходна позиция с кражбите, далаверите и беззаконието в страната!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/10/24 13:37

    Аферим Делян ага, Машала.Само така.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/10/24 20:12

      На един сюлюк- БК не му пука от тези жалби !

      Изтриване
  8. Анонимен1/10/24 13:52

    Да видим дали въобще ще ги накажат. Изпратете и копие до ЦИК.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/10/24 16:02

    Tuka veche okonchatelno pokazvat kakvi manipulatori sa
    Sami se predavat.
    Kakvo trqbva oshte da napavqt, za dagi izritame.....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/10/24 16:31

    Нямат Шанс апс-Амсалаците, на път са с Еднопосочен билет. Тези избори са Краят на дрън. Мангал и чакалите им. САМО ДПС 8 Сега или Никога УСПЕХ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/10/24 17:09

    Амееет, Амет. Итме булма дунясъ. Динсизин хакъндан имансъз гелирмиш....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/10/24 18:20

    AMA TOVA SA MOSENITSI OT KLASA ISKA IM SE OBACE NIYAMAT AGENTURA KOY DA IM POMAGA SOKOLA/PIDPIDIKA / SE SKRI V NIYAKOYA DUPKA NIYAMA KURAJA KAKVO STANA S PROSKATA TOVA SA GIYONSURATI HORA NIYAMAT SRAM LIJAT NALIYAVO NADIYASNO POSLE DRUGI SA KRIVI

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/10/24 20:04

    amet nerdesin kirkvoya gel burasi drindara bezliyor

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/10/24 20:15

    Миналия ден предупредих двама младежи членове на младежкото дъпъсъ които на изборите за 50 парламент бяха облепили пощенската ми кутия с плакати, че ако ги гепя още веднъж да лепят плакати на пощенската кутия ще ги спукам от бой.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/10/24 23:15

      Dobre ve .. Bravo be.. kopradiysvay be.. kim tutar seni... arkadan calis va

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.