Това куче e в окаян вид - краставо, с опадала козина, цялото наядено от бълхи и кърлежи, с открити язви по тялото, трудно подвижно, живее в района на бившите „Хали" в Кърджали. Прилича на кучето, което преди месеци за малко да умре, но бе спасено от Даян и Тони Роулз – семейство англичани, които държат приют за бездомни кучета  край Рудозем (RSDR). Те го кръстиха Калеси (четете тук). Днес Калеси е едно от най-щастливите кучета на България.
Черното куче от снимката не може дори си намери храна само.
То има нужда от човешка помощ за да оцелее…
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/10/14 21:56

    Моля Ви помогнете и на това куче!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/10/14 23:01

    а какво стана с момчето дето убиваше котки полицаите да не са на почивка

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/10/14 23:23

    I AZ GO VIDYAH DA SISTOTO KUCE BESE DANO I NA NEGO DA POMOGNAT JALKO MNOGO MI DOMOCNYA ZA NEGO CE NE MOJAH DA MU POMOGNA VZEH MU BANITSA NO DOKOTO SI GO KUPYA TOY BESE OTISIL ...DANO DA SE NAMERI PAK EDIN SVQSTEN COVEK I ZA TOVA KUCE DANOO MNOGO BI ISKALA ...MOLQ VI POMOGNETE I NA TOVA KUCE,,,, :( ((((

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/10/14 23:23

    Оле, горкото животинче, направо онемях. Моля който може да помогне, грехота е хора, дано се намерят добри души да го приберат и излекуват, като гледам може би все още има някаква надежда за милото куче.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/14 00:30

    Pomognete I na horata koito sa dori v po losho sastoyanie , I ot tva ku4e

    ОтговорИзтриване
  6. СТЕФАНИЯ АНГЕЛАКОВА17/10/14 03:53

    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОПОЗНАВАМ ХОРАТА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ОБИКВАМ ЖИВОТНИТЕ...ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ДОБРИТЕ ХОРА,ПОЛИЦАИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ СА ЗАЛОВИЛИ МРЪСНИЯ ЧИКИДЖИЯ,КОЙТО УБИВАШЕ БЕЗЗАЩИТНИ КОТЕТА И КУЧЕТА,ДАНО В АРЕСТА ДА ГО СПУКАТ ОТ Е- - - -Е!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/10/14 06:32

    Моето куче като видя Това куче изпадна в потрес и ме ухапа, сега ще съдя общината , дано ми се падне съдия Веселина Атанасова Кашикова

    ОтговорИзтриване
  8. на Сан Стефано срещу двете аптеки се намира немска овчарка в окаяно състояние...в района на болницата обикаля едно пале ,което е на не повече от 40,50дни също в окаяно състояние.На всичкото отгоре обикаля и по главните улици през движението и едва ли ще оцелее дълго...пак в района около пазара обикаля едно друго черно с огромна рана в тазобедрената област...бих писал още два тома с драма за жалост и голяма наша и тяхна трагедия.
    виновни за това не са те а ние хората
    дори не знам думата хора дали е правилна !!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/10/14 08:15

    Това куче обикаля и често е в района на Дома на културата и детмаг.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/10/14 08:56

    Ами хайде де,съберете се,заведете го на лекар! Какво само охкате и ахкате! Всички тук "състрадателни хора" ,ако се съберат могат да му помогнат!
    Не е страшно,напротив хубаво е поне веднъж да помогнеш на животно в беда!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/10/14 10:38

    Толкова заразени кучета има от всякакви зарази че налкраия и ебола ще достигне никои не взема мерки улиците гамжат от заразени кучетакаде са тиа боклици от даи лапа

    ОтговорИзтриване
  12. нито заразените кучета са ви проблема нито хората от "Дай лапа"...точно тези от дай лапа не правят нищо съществено освен че прибират кучето затварят го и то се мъчи още повече
    обвинете глупаците ,които безпристрастно си захвърлят животинките на улицата...още повече и онези общински недояли се проклетници ,които от адски много време насам не взимат абсолютно никакви мерки спрямо обеззаразяване на зелени площи ,контейнери и т.н както се прави навсякъде...не ебола не въшки а антракс ще плъзне
    пак повтарям за онези на които животинките са им криви- ТЕ с нищо не са виновни !!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/10/14 20:06

    Въпросното куче бе днес сутринта в двора на езиковата. Малките деца се ужасяваха от вида му.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/10/14 00:50

    Другарю Началник това куче ти ли бе?
    -аз Реджеб аз бе
    -мама ти звярска

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/10/14 10:03

    Това не е куче. Това е държавата ни. Отворете си очите и стига сте лицемерничили.

    ОтговорИзтриване
  16. СТЕФАНИЯ АНГЕЛАКОВА18/10/14 13:28

    18/10/2014 10:03,абсолютно сте прав/а/,зъболекарчето-също,само да си оправи малко пунктуацията,дано благородният чужденец от Златоград помогне и на тази нещастна животинка,а и на другите,за които разбрахме...

    ОтговорИзтриване
  17. АНГЕЛ СТЕФАНАКИЕВ18/10/14 14:51

    НЕ РАЗБИРАМ МНОГО ОТ ПУНТУ-АКЦИИ , НО "БЛАГОРОДНИЯТ ЧУЖДЕНЕЦ" , МАЙ НЕ Е ОТ ЗЛАТОГРАД !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/10/14 02:03

    https://www.facebook.com/meral.faik?fref=nf моля пишета на това момиче, тя ще му помогне.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.