www.24rodopi.com

Все повече пияни водачи, един чупи рекорда с 3,34 промила! Петима осъдени за дни, изселници с алкохолен тур из региона

петък, септември 21коментара

Пет пъти повече са делата срещу водачи, погазили закона, от тези за кражби и водят убедително по брой от всички гледани на първа инстанция. Данните са на Окръжния съд в Кърджали за миналата година. В края на настоящата отчетът едва ли ще е по-различен.
Бум на делата срещу пияни водачи има дори в последните дни на август, установи проверка на 24rodopi.com. Пред Темида се изправят и все повече изселници с двойно гражданство, дошли при роднини през летните месеци.

Петима са осъдени само в рамките на дни. Рекордьорът е безработен жител на региона, спипан преди дни с 3,34 промила зад волана. За „героичната” си постъпка М.Н. получи 8-месечна условна присъда, глоба в размер на 600 лева, а 33 месеца книжката му ще бъде на съхранение в КАТ. Кърджалиец, подкарал „Мерцедес” с 1,32 промила, ще влезе в затвора за три месеца ако отново „сгази лука” през следващите 3 години. Той ще се бръкне с 200 лева, а книжката му бе отнета за 10 месеца. Година без право да управлява МПС и три месеца условна получи водач, спипан с 2,25 промила. По 6-месечни присъди с 3-годишен изпитателен срок получиха и двама изселници с двойно гражданство. О.Ъ. управлявал „Опел Астра” с 1,22 на хиляда концентрация на алкохол в кръвта. Със същия модел автомобил, но с 1,57 промила бил спипан и Д.Ф. Книжките на двамата са отнети съответно за 11 и 12 месеца.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
3/9/16 10:09

KAT SPİ TE SA MNOGO POVEÇE

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи