www.24rodopi.com

Трима големи спортисти станаха почетни граждани на Кърджали (снимки)

петък, октомври 210 коментара

36 са вече почетните граждани на Кърджали. С пълно единодушие Общинският съвет гласува званието да получат най-добрата волейболистка на 20 век Таня Гогова, борецът Джемил Реджеб и майсторът на спорта Динко Атанасов (посмъртно), предаде репортер на 24rodopi.com от тържествената сесия.

„Благодаря ви от сърце! Не мога, не искам и никога няма да забравя откъде съм тръгнала и откъде са моите корени. Това, което съм постигнала с „Левски“ и с България, не са само мои успехи, но и успехи за моя роден Кърджали“, заяви при връчването на званието Таня Гогова. Тя даде и идея за направата на Музей на спорта в Кърджали.
„Искрено благодаря за тази чест. Вашето признание на празника на Кърджали за мен е най-големият успех“, заяви през сълзи големият борец Джемил Реджеб.
„Благодаря от името на цялото ми семейство за тази чест. Баща ми беше пример за това как човек трябва да се отнася към работата си. Той успя да превърне „Арда“ от провинциален отбор в страшилище за водещите тимове. Очаквам тези награди да насочат вниманието към развитието на спорта в града и в частност в училищата. Смятам, че всички ние сме длъжници на децата в тази насока“, заяви при получаването на почетното звание синът на легендарния волейболист Динко Атанасов-Виктор Атанасов.
24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи