Километрична опашка от автомобили има и на вход България на ГКПП „Маказа – Нимфея“, предаде от граничния пункт репортер на 24rodopi.com.
„Колоната е до тунела, 90 на сто от автомобилите са с румънска регистрация. И в двете посоки работят по две гишета, няма как да се пусне трета лента за излизащите от България. В посока към пункта от Гърция движението на румънски автомобили е интензивно, което означава, че до късно днес ще има опашки“, предаде репортерът ни.
Припомняме, че до ранния следобед туристът, който пътува за Гърция, изминаваше последния километър на българска територия за 2 часа - 2 часа и половина. В 12.30 часа опашката беше с дължина 1200 метра.
Засилен е трафикът на ГКПП – „Кулата“, „Маказа“, „Златоград“ и „Илинден“ на границата с Гърция, потвърдиха новината на 24rodopi.com от пресцентъра на МВР. Интензивно движение на леки автомобили за излизане от страната, без натрупване от изчакващи, има на граничните пунктове „Златоград“ и „Кулата“, където е засилен трафикът и на автобуси. Натоварено е и движението през ГКПП „Маказа“, има около километър изчакващи автомобили на българска и на гръцка територия. Работи се на две трасета на вход и изход, посочват от МВР.
Слаб е трафикът през ГКПП „Капитан Петко войвода“ и „Ивайловград“, а през ГКПП „Илинден“ е засилено движението за влизане в страната, без натрупване на изчакващи превозни средства.
В следобедните часове се очаква увеличаване на трафика към България през ГКПП „Маказа“. Пътуващите могат да използват и съседните гранични пунктове с Гърция – „Капитан Петко войвода“, „Ивайловград“ и „Златоград“, съветват от ГД „Гранична полиция“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/17 21:25

    ЕДНА ГРАНИЦА НЕ МОЖАХА ДА УПРАВЯТ ...А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТРАФИКА МИНАВА ПРЕЗ КЪРДЖАЛИ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/7/17 11:43

    Nemate li vajeni liftove s vagonetkiii, kabinkiiii, samuletiii, helikoptariii...baloniii, dirijabaliii, droniii, paraplaneriii, deltaplaneriiii, parashutkiiii, paraglideriii...?....vodohodiii, vetrohodiiii?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/17 11:44

    Ooo, kat pojarnikarski markuchi...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.