Една седмица след началото на делото за касиране на изборите в Кърджали най-печеливш от изхода му може да се окаже … Милко Багдасаров. Той не е страна по делото, но има шанс след коригиране на резултатите да се окаже втори по брой получени гласове за кмет.
От всичките 131 секции вече са преброени 49. До момента недействителните гласове за Хасан Азис са 210, а за Илия Илиев – 97.
На 23 октомври кандидатът на ГЕРБ остана втори, изпреварвайки Милко Багдасаров със 179 гласа
В момента разликата между двамата е стопена на 82 гласа, а остава да се преброят още 84 чувалчета с бюлетини.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/11/11 20:37

    Абе ахмацииии дето пищете статиии. Правите ли си сметка че на Багдасаров не му се броят бюлетините и няма как да се окаже на който номер и да е !Единствено ако се окажат достатъчни невалидни бюлетини може да се отиде на балотаж между ГЕРБ и ДПС. А на Багдасаров почнат ли да му ги броят и там ще излезнат куп невалидни

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/11 20:38

    БСП никога няма да излезе срещу ДПС. Научно доказано е и скрепено с целувка

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/11 20:59

    Ахмак си ти, 20.37! Да ти обЯсня като на тъп човек за какво става въпрос - да речем, че на Багдасаров гласовете са 6000 и с тях е заел трето място на изборите, защото Азис е първи, а Илиев е втори с да речем 6179. В момента се броят бюлетините за ГЕРБ и ДПС и невалидните бюлетини за Илиев са повече отколкото пише в протоколите с 97. Значи разликата в гласовете между Милко и Илия са вече само 100 броя. Има още над осемдесет чувала да се броят наново и ако излезнат още невалидни бюлетини за Илия и по-точно ако се окаже, че има още само 101 невалидни бюлетини, Багдасаров в крайната класация ще е втори.
    Какво толкова не разбра в много ясно написаните десетина изречения!?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/11 21:44

    Олигофрене, мисли малко! Как като не борят бюлетините на някого той ще се премества назад или напред в класирането? Сигурен съм че ти си от хората които са написали повече от колкото са прочели.
    За да отиде Милко на второ място трябва да се броят и неговите ,и ако стави на страна че е изпуснал сроковете за обжалване на вота,мислиш ли че неговите бюлетини са безгрешни?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/11/11 21:45

    до 20:59 Ако искаш да обясняваш на тъп човек,застани пред огледалото и ще ти се получи. Но внимавай онзи в огледалото е по тъп от колкото си милил...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/11/11 21:58

    Абе, не знам защо я носиш тая глава на раменете си.Никакво значение няма,че не се броят бюлетините на Милко,ако се стопи разликата между неговите и на Илиев гласовете, ще има разместване в класирането на второ и трето място.И на Хасан Азис ще му се постопят гласовете,но няма кой да го мръдне от първото място.Както и няма да има никакво значение дали Илиев ще си запази второто място или ще отиде на трето.Тук "медали" има само за първия.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/11/11 21:59

    Тъпо е на майка ти детето,и няма значение дали това се е установило с или без огледало.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/11/11 22:06

    Боже боже ,колко мъка има по тоя свят боже....
    Бюлетините се броят единствено ако се докажат голям бори невалидни ,процента на ДПС да падне под 50% и да се отиде на балотаж.Единствено това може да се промени на е подреждането г-н Професоре.
    Анадън му?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/11/11 22:53

    абе, къде и кой оспорва какво евентуално ще стане ако ...баба беше мъжка...казвам само, че ДПС няма как да имат толкова много невалидни бюлетини, че да паднат под 50%, а че евентуално втория и третия биха си разменили местата без значение, че на Милко бюлетините не се броят.Това е толкова неофициална класация, че...Явно си още по-тъп отколкото изглеждаше след първите ти постинги.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/11/11 23:04

    Багдасаров и партията му са предателите на БЪЛГАРИЯ .
    Срам и позор . Спрете се и правнуците ви ще се срамуват от вас

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/11/11 05:29

    бсп и дпс в единен строй !!! Както казват хората, при такива случаи на единство и разбирателство - да им викнем ясно и високо ..... ГОРЧИВО !!! ГОРЧИВО !!! ГОРЧИВО !!! НАЗДРАВЕ !!!! УРАААААААА ....!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/11/11 07:28

    Господа гласоподаватели,от колко години се занимавате с избори.Не разбрахте ли,че като не излезнеш да гласуваш няма смиъл да се оплакваш.Българските гласове варират от 20-21хил.Направете си справка от минали избори!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/11/11 07:59

    Е, аз какво ти обяснявам? а ти втори щял да става ала бала....
    Проумя най-сетне

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/11/11 08:12

    А с празните чували какво се случва? - приемат се на доверие резултатите от протоколите???

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/11/11 10:12

    На Милко бюлетините не се броят защото никой не оспорва неговия резултат. Така че ако гласовете на Илия се окажат по-малко той си отива трети. И да иска да оспорва резултата на Милко няма как защото срока е истекъл. А кой е 2-ри и кой 3-ти има огромно значение, ако неми вярвъш питай Караянчева. :))

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/11/11 10:20

    Разбира се че стане втори бе тъпанар прост .Кух си като лейка.Няма значение че не се броят бюлетините на Милко!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/11/11 11:42

    АЙДЕ МЛЪКВАЙТЕ БЕ ТЪПАНАРИ! СТИГА С ТЕЗИ ПРЕБРОЯВАНИЯ...БРОЙТЕ СИ ПАРИТЕ, ОСТАВЕТЕ ТИЯ БЮЛЕТИНИ!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/11/11 11:50

    Броят се абсолютно всички бюлетини!Няма значение,че ръчното преброяване е предизвикано от ГЕРБ!Тоест-наново це изброяват всички бюлетини от всички секции,но ръчно,и се проверява дали има манипулиране на вота!И двамата коментатори не сте разбрали за какво става въпрос!И какво означава да се броят бюлетини на Милко,или на Азис,или на Илиев!Бюлетините са по секции,в една секция има гласове и за тримата,умници такива.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/11/11 12:23

    Абе смешници, продънихте ни ушите:
    НА БАЛОТАЖ, НА БАЛОТАЖ...

    ...да ама на ДРУГИЯ ТИРАЖ! :)))

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/11/11 12:34

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен9/11/11 12:37

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.