НАП-Пловдив не успя да продаде днес имоти на Ерджан Рашид - Роко, отнети в полза на държавата от комисията „Кушлев" - „Коларов", съобщиха от приходната агенция. На първия търг, на който бяха обявени поземлен имот, триетажна административна сграда, стоманено-стъклени оранжерии, котелна инсталация и тръбни конструкции, намиращи се в град Джебел, се намери купувач само за тръбите. Имотите на Роко бяха отнети от Закона за имущество, придобито от престъпна дейност склед като съдът го осъди за упражняване на незаконна хазартна дейност.
Другото имущество ще бъде предложено на потенциалните купувачи на втори пореден търг след около месец и на намалена с 20 процента цена.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/11/11 16:57

    И с 50 на сто да намалят пак няма да има купувачи за тези ненужни сгради. Оранжерията пък за нищо не става вече.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/11 17:36

    Коларов ви каза как да го направите НАП, чуйте го най после.То не се налива с фуния в главата. Човека го отне даде ви го.Докара КАРИН да ви кажат как се решава проблема с отнетото имущество.Е-е-е-е.
    Борисов,ако го прати при вас и вас ще стегне, както Кушлевите глезльовци.То една птичка пролет не прави.Правосъдието е в доклада за лоша работа,така че сега те са на ред.Стягайте се че следващите ще сте вие.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/11 17:57

    те са 4 5 начело с коларов мишоци роко дръж се брат има господ тои вижда

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/11 18:03

    еб.хте маиката на това момче гадняри долни

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/11/11 18:42

    toy li bese nay cernata ovtsa na dirjavata, ce go sisipahte beeee???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/11/11 19:35

    a toi i bratqta mu kolko maiki razplakaha zabravihte li vzemete im vsi4ko i to na celiqt im rod te dasi varvqt v Beli plast i dasi jiveqt tam te nesa hora a 4udovi6ta,da ima gospod doide im reda i na tqh no ne samo na Roko a na vsi4kite mu bratq i sestri,,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/11/11 08:36

    браво само така му се пада всичко да му вземат на улицата да излезе мръсник

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/11/11 10:52

    Abe vie na Roko izpocukanite sgradi i trabi li ostanahte,a zasto golemite mo6enici se razkarvat s mercedesi zasto NAP ne se zanimava sas dalaverite za vodnoto ogledalo sas firma Savarona i Ardastroy ta te milioni iztociha a za kmeta ne iskam da govorya ..............

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/11/11 10:46

    BG e negova,otneti sa samo imu6testvata v Karcaliyskiya rayon, a drugite det ne gi znaete, kazino v Sofiq hoteli 2 vav varna da ne govorim kvo ima v TÜRKiYE XAXAXAXA ,dedikoducula sizi xaxaxa,4oveka 6te si prodade samo edna vila ot TÜRKiYE i pak 6te si kupi polovinata balgarIa za sebesi ,vie si gledayte svoite smetki,a ne na ROKO selqni xaxaxaxa

    ОтговорИзтриване
  10. Добре е, да си бега в турция

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.