Бандата на Мегера нахлула в нощта на 4 януари в офис в района на пазара в Кърджали и след като охранителите били завързани, а охранителната система – неутрализирана, се пристъпило към разбиването на обществения трезор на улица „Сан Стефано".
Окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров потвърди новината на 24rodopi, че въоръжени бандити атакували първо „апаратната" на фирмата, отстояща на 3 км от трезора. Опитните касоразбивачи обезвредили и завързали служителите от СОТ-а, след което Мегера проникнал в хранилището.
Ще припомним, че минути преди атаката на бандитите, в офиса е имало полицаи.
Както 24rodopi писа, бандитите неутрализирали 3 степени на защита, но въпреки това алармата се задействала, когато Мегера започнал да разбива касетките в хранилището.
В Окръжния съд окръжният прокурор представи фактология за обира на 4 януари.
В съда стана ясно, че арестуваният на излизане от трезора Славчо Мегеров – Мегера е имал отношения с всички задържани по случая до момента. Именно той е посочил името на хасковлията Хубен Митев, който ден по-късно бил арестуван в дома си. По-късно в Перник бе задържан и Росен Драгомиров – Синбад. Издирват се още две лица, като единият е с прозвището Пуйката.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/1/13 20:53

    нито на окръжния прокурор нито на районния прокурор вярвам,Аз не знам за какво държавата им плаща заплати на тия свамата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/13 21:31

    кат си проззз научи поне в кво се състои работата им бе ахмак

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/1/13 23:09

    az sim V.R.
    Do 21;31 V bilgarskiya ezik niyama dumi kato (kat-prozzz-kvo)ima siotvetno-kato-prost-kakvo
    Ti ot jenda li si.pisite vsiyakakvi gluposti.turci bulgari cigani .Prestanete da se opluvate.Tova li vi e kulturata .Da psuvate na maykite si.Bidete umni tejki vremena sa

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/1/13 07:08

    21;31 Работата им е да взимат рушвети и да дават интервюта.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/1/13 08:21

    към 23:09 ам ти на къв език пишеш това да не е български.
    Албанец си ти андрешко албанец

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/1/13 09:39

    анинимен 07:08 много си прав работата им е да спасят някой престъпник срещу теленце или агънце.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/1/13 09:46

    Янчо беще третия сод.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/1/13 10:46

    това лято срещу рушвет спасихме един престъпник от село Соколите,беше подпалил 3 тона сено на комшията си,на място ходиха пожарна, полиция,оперативна група,изхарчиха доста пари на държавата,но ние така писахме дописката че оня дето беше предизвикал умишления палеж да не получи дори за 1 лев наказание а иначе ако бяхме описали случая както си беше тоест истината пресръпника трябваше да влезе най малко 6 месеца в затвора,честно да кажа не работихме за едно благодаря.така че да си призная в тия тежки времена много пъти сме помагали на престъпниците и ще продължаваме да помагаме,ако има закисали престъпници да се обадят ние сме насреща.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.