Още след първия сериозен сняг за тази зима бяха изровени кратери на бул. „Христо Ботев" в кърджалийския квартал „Възрожденци". „Дупките са точно след вдигнатата „зебра" на кръстовището с улицата, водеща към училище „Славейков". Шофьорите, които ежедневно минават ги знаят. Аджамиите обаче да внимават, особено в момента, когато дълбочината на ямите е скрита от вода…", коментираха таксиметрови водачи на пиацата в близост до кръстовището.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/1/13 21:16

    vestnitzite v Komothini i v Odrin pokazaha dupkite s nabuchen darven metar v tyah i se vijda kolko santimetara sa dalboki ... da si znayat komshiite na kakva hubost ste naletyat kato doidat u BG.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/13 21:27

    Препоръчвам на всички, на които им пречат дупките да отидат в Комотини и Одрин.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/1/13 21:46

    bak burda - sefte!! - folosofbunar!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/1/13 08:35

    ами нека да снимат и дупките точно до разклона за резбарци там е по зле и от това

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/1/13 09:08

    Кмета ще мине лично през всяка дупка да я санира

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/1/13 10:52

    Това кръстовище от години е така. Всяка година го кърпят и като завали един дъжд всички дупки са отоврени. А сега като за капак са ни направили и повдигнати зебри, че да може по хубаво да се зачукаме в дупката...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/1/13 11:01

    Това не е от вчера и няма да е до утре

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/1/13 12:03

    точно заради тези дупки имам шест изкривени джанти със скъсани гуми,които стоят в гаража.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/1/13 17:08

    Някой просто не си върши работата.Общината и без това нищо не правят да вземат да се поразходят из града за да видят за какво става въпрос.Стига са яли народни пари , нищо не правят за народа.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/1/13 21:01

    do 8.35:
    "...neka da snimat..."a Ti kakvo ste pravish ? chikii /nojove/ za lukankata li?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.