Коалиция „БСП – Лява България" разпространи декларация във връзка с вчерашните инциденти в Кърджали. Както първи 24rodopi.com писа, на 2 октомври имаше два сблъсъка „ГЕРБ-БСП". В 14:45 часа автомобил застрашил живота на момичета, които лепели плакати, а в 17:00 часа 11 души се спречкаха пред блок 3 във „Възрожденци".

                                                 ДЕКЛАРАЦИЯ

С наближаването на предсрочните парламентарни избори нашите политически опоненти от ГЕРБ започнаха да прибягват до средства, недопустими  за партия, която претендира да е демократична.  Вчера ,около 14.45 часа, съпругът на водачката на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева направи опит да прегази  с личния си автомобил група момичета от предизборния щаб на БСП, докато лепяха агитационни материали на улица „Сан Стефано".  Предизборният щаб на БСП сезира органите на реда и подаде жалба срещу извършителя на  това грозно деяние, което поставя под въпрос  демократичността на изборния процес.  Малко след този инцидент двама провокатори от ГЕРБ се опитаха  да пречат на  наши активисти, които раздаваха агитационни материали  и балони  пред  блок 3 в квартал „Възрожденци".  Там бяха събрани много хора, сред които майки с децата  си. Провокаторите  от ГЕРБ изтръгнаха балоните от ръцете на малчуганите, след което демонстративно ги хвърлиха в лицето на наш активист. След възникналия сблъсък „мирен гражданин" - активист на ГЕРБ, се е обадил в полицията, в следствие на което за 24 часа са задържани две от момчетата ни – двама братя, единият от които няма никакво отношение към инцидента.  Единственото, което е правил, е да снима с мобилния си телефон целия  случай.  Недоумяваме защо полицията в Кърджали си позволи да арестува хора единствено на базата на подаден сигнал, без да извърши проверка на случая и без да разпита нито един от присъстващите на инцидента.
Предизборният щаб на коалиция „БСП –лява България" изразява своя остър протест срещу опитите да се използва брутална сила от страна на ГЕРБ в заключителните часове на предизборната  кампания. В една демократична страна, каквато е България, сърцата на избирателите се печелят с  ясни политически послания и с изпълнени ангажименти към тях, а не с насилие и провокации.

Предизборен щаб на коалиция „БСП – лява България"
03.10. 2014 г., Кърджали
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/10/14 09:33

    Вместо да се борите срещу ДПС вие се карате за глупости ... отново показвате на ДПС колко жалък е тоя народ я се стегнете ....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/10/14 09:54

    kakvoto ida pravite samo GERB

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/10/14 10:09

    Tozi Vencislav Momchilov, koito se vodi nqkakyv policeiski shef prikri vchera gerberite i gi pusna pri uslovie che te sa provokatori i syzdateli na skandala. Znae se che syshtiq Momcihlov e naznachen za shef ot Karaqncheva, zatova im skri kerlivite rizi. Syshtoto tova shecfhe trqbva da byde nezabavno uvolneno disciplinarno ot sistemata na MVR. Ot gerb nqma nito edin sys systaven akt. Vyprosniqt Kolio Angelov spomogna za puskaneto na negovite sypartiicei ot gerb. A tova s opita za gazene ot starna na myja na Karaqncheva e veche prekaleno. Tolkova li ne vi izdyrjaha nervite, da opitvate da gazite, da dyrpate ot decata baloncheta i t.n. Dosega nqkoi da se e opitval da vi prechi na vashite meroipriqtiq, koito organizirate? Prosto si pokazahte syshtnostta shto za stoka ste.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/10/14 10:09

    Jalba i delo sreshtu Vencislav Momchilov za prikrivane na istinata!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/10/14 10:25

    Не вярвам, че Милко Багдасаров ще падне толкова ниско!!!! "Вчера ,около 14.45 часа, съпругът на водачката на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева направи опит да прегази с личния си автомобил група момичета от предизборния щаб на БСП" кой нормален човек ще направи това!!! Стига с тези провокации!!! Нито една от партиите не струва!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/10/14 10:42

    Всички за ГЕРБ
    Не на БСП

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/10/14 11:17

    Наистина Илия Мустака се опита да прегази момичета, правейки се, че паркира колата си. Можете пред блок 36 да видите и самата кола, одран е единия праг от бордюра при засилването към момичетата. А на бордюра по Сан Стефано още личат следи. Илия Мустака трябва да се подведе под отговорност!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/10/14 11:20

    А факта че Кючуков е бил там, защо не се споменава

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/10/14 16:48

    МУСТАКА МАЛКО ЛЬОПТЬО ПАДА !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/10/14 09:47

    ДО 11:20. КЮЧУКОВ НЕ СЕ СПОМЕНАВА , ЗАЩОТО НЕ Е БУДАЛА !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.