АБВ ще започне подписка в Кърджали с искане за спешни мерки от страна на правителството за изграждане на Околовръстния път на областния град. Това обяви пред медиите Даниела Коджаманова, която бе кандидатът на партията за кмет на Кърджали.
Тя настоя всички останали кандидати както и избраният за четвърти мандат кмет на общината Хасан Азис да съдействат чрез симпатизантите и членовете на представляваните от тях партии подписката да събере необходимият брой парафи в най-скоро време. Тя ще бъде внесена в Общинския съвет, откъдето да бъде изпратена декларация до правителството, посочи още Коджаманова.
Според АБВ нарастващият трафик след отварянето на граничния пункт „Маказа" е един от основните проблеми за Кърджали.
24rodopi.com
На снимката: Тежкотоварните камиони и туристите, тръгнали за Гърция, трябва да заобикалят Кърджали, настояват от АБВ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Ама точно сега и точно за Кърджали ще извадим едни милиони за околовръстно! И това в чест на победата на дпс, ха ха ха ..... Наивници!

    ОтговорИзтриване
  2. изтрезнял28/10/15 16:09

    Виж мила, ако е за БУРГАС, и път в морето ще се направи! Интелигентна си и няма да обяснявам ЗАЩО!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/15 16:25

    Каква подписка започвате като вие сте във властта и от вас зависи дали ще има околовръстен път.Стана май крадеца вика дръжте крадеца.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/10/15 17:27

    cveta 6te provali vsi4ko dobra ideia da ima okolovrasten pat no karain4eva ot zloba 4e ne e tehniat kmet 6te precaka vsi4ko

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/10/15 18:19

    JELATELNO E DA IMA...KVI SA TEZ PODPISKI...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/10/15 18:47

    НИКАКВИ ПАРИ ЗА ОКОЛОВРЪСТНИЯ ТЪПИ СМЕ , ЩОМ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДПС
    ЙОК ПАРА ЙОК КЬОРСОФРА.
    Смешно е че града ще заприлича като Бейрут дупка до дупка!АМа така ни се пада щом сме тъпи и гласуваме за нежелаещите красота на града.Всъшност те смо селата си оправят нали са си от село града им е чужд дори и на центъра сграда да си купят

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/10/15 07:40

    Агенти,агенти,агенти
    огромно зелено поле,
    и по средата пасе едно теле..../марули де/
    по Р.Ралин

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/10/15 10:20

    Верно АБВ-то са във властта. За какво им е подписка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.