Във вторник ще има решение на ДПС кой ще бъде кандидатът на партията за председател на Общинския съвет в Кърджали, заяви съпредседателят на Движението Мустафа Карадайъ.
Както вече 24rodopi.com писа, 4-мата номинирани вчера бяха на разговор със съпредседателите в София, а на заседание на Централното оперативно бюро (ЦОБ) във вторник ще се вземе решението.
Припомняме, че номинирани са бившият зам.-министър на вътрешните работи Раиф Шабан Мустафа, който ръководеше разпоредителния орган в мандат 2011-2015, бившият зам.-кмет Юсеин Велиайдин Ахмед, председателят на ОбС на Младежко ДПС Кадир Сабахтинов Мустафов и бизнесменът и експерт в отдел „Вакъфски имоти" в районното мюфтийството в Кърджали Халил Халибрям Апти.
24rodopi.com
Какво още каза в Кърджали Карадайъ – очаквайте в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/2/16 17:18

    Единствения враг на тази нация е Народното събрание и всичко което минава оттам !
    Тази нация е поробена от политиците МАФИОТИ , които лъжат , рекетират , крадат нация окрадена, изоставена , прецакана , промита и т.н

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/2/16 17:23

    Абе тия като, че ли избират папата!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Наджие5/2/16 17:37

    Няма какво да чакате вторник,ще ви го кажа още сега ,това ще е Реджеб от село Лисиците

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/2/16 00:56

      Неее Ферди Сурад от Скална глаеа ще е !

      Изтриване
  4. Анонимен5/2/16 17:40

    Значи единият става председател,другите трима стават зам. кметове ,или по-добре единията да стане направо кмет,а на кмета да му търсим друга позиция

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/16 17:58

    Тогава Касим Дал ще е прав

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/2/16 18:01

    а бе нали са много единни бе джанъм

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/2/16 18:23

    Карадайъ ще избере.Дпс са диктатори, ония седи в сарая и командва,и накрая права и свободи. Гласоподавателя нито е свободен,нито има право.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/2/16 18:26

    Как Реджеб бе братко. За Ферди нищо няма ли. Единствения за кмет, общ прецедател и за призиденг и го на Конго е Ферчо!т

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/2/16 18:52

    Какво толкова умуват който и да е да му е честито, ще е следващия прецакан ...ти ли ме удари или аз сам паднах... смях в залата.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/2/16 19:02

    Да живее Борисов да живее Даутоглу.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/2/16 22:12

      Браво Кардешим ти си човека който вижда бъдището и не си гйотверен. Това е правилният избор към днешна дата и на Турците. Без партиите Доган и местан Павел

      Изтриване
  11. Анонимен5/2/16 20:15

    Доган вече разпредели порциите.
    Лапачи бол!!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/2/16 20:58

    Вече я няма онази емоция от преди години, когато хората се събираха спонтанно и се увличаха за "каузата".Няма ги и онези личности, които излъчваха Харизма (Реми Осман,ЛЮТВИ Местан та и Доган, преди да се разбере,че е ченгене .....).Та сега всичко е за или "екмек давасъ "или за много пари ��

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/2/16 21:46

    В Украйна народа хвърля продажните си политици в кошове за боклук май и в България имаме нужда да се изпочистиме от предателите и продажниците. Голям кеф ни е да виждаме как КараЯнчева тъпчи тези които се гаврят с цялата нация.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/2/16 17:27

    Mestan izkarva kasmeta:-) - idvat majoritarnite izbori i Mestan ste obere obstonarodnata bulgar lubov!:-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.