Заради шоуто на Слави Трифонов синът на Вежди Рашидов – Вадим, и внуците му напуснали България. Това твърди известния скулптор и министър на културата Вежди Рашидов.
„Мъката ми по тази тема (актьорските скечове в „Шоуто на Слави" – б. р.) е огромна. Внучетата ми отиваха разплакани на училище, а преди това той ме играе по най-долния начин, при положение че животът ми е минал по прозрачен начин, за разлика от неговия. Аз го знам от малък. Неговият живот мина пред моите очи и той е много тъжен още от времето на Илия Павлов до днес.
Аз бях общински съветник по времето, в което той ходеше в "Софийски имоти". Той не е забравил това.
Спомням си как прогони децата ми. Една вечер синът ми дойде при мен и ми каза: "Баща ми, не може всяка вечер децата ми да идват разплакани от училище, защото той те играе като дебил и алкохолик, те обичат. Децата ми плачат, не мога повече да търпя това. Слави никога няма да го разбере това, той е за съдене".
Децата ми напуснаха държавата заради Слави. Това е истината! Той няма да разбере мъката на децата ми, това неговото не е политическа сатира - това е омраза от екрана", твърди почетният гражданин на Кърджали пред агенция „ПИК".
„Не е Слави човекът, който ще ми преподава морал. Първо нека да види своя морал. Аз съм възрастен човек, на 65 години, вече болен... Въобще не ми пука от това, което ще кажа, защото истината е много по-различна от тази, която той представя от екрана. Моят живот е реален", казва Вежди Рашидов.
Интервюто е по повод внесената в администрацията на Народното събрание от Слави Трифонов и хората му подписка за иницииране на референдум.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/16 11:12

    Страх тресе крадливата политическа класа заради референдума.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/2/16 18:40

      Вежди ти си автора на най големия геноцид извършен срещу собствениците на културни ценности. ..след 10 дена представяме 100 процента ви доказателства...Алтай

      Изтриване
  2. Анонимен9/2/16 11:44

    А МОИТЕ И НА МНОГО ДРУГИ РОДИТЕЛИ НИ НАПУСНАХА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС!ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА СЕ МАХНЕТЕ С ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАС ПАРИ И ДА НЕ ВИ ВИЖДАМЕ ПОВЕЧЕ!БЪЛГАРИЯ ЗА НАРОДА!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/2/16 11:45

    Нещо не ви се нрави референдума....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/16 12:05

    В коя държава избяга крадливото ти синче Вадим?В бежански лагер ли живее или има хотел за милиони.На крокодилски сълзи не вярваме.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/2/16 12:05

    Референдум е добре да има. Аз гласувах за дясното. Но такива боклуци, като слави трифонов, е добре да разберат, че са най-ниска проба хора. Ако той нямаше име и фамилия на човек, щях да помисля, че е животно.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/2/16 12:14

    И ти се махай, и всички който крадете нас 26 г., децата ни отдавна напуснаха България!Аъде нема нужда да ревеш на умрело, знаем те как биеше полицаи в София, знаем и Мултак беше, после като ти спре крана Дуган отиде при Тиквеника!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/2/16 12:25

    Глупости на търкалета. В нито един скеч не си унижаван, напротив, направиха те супер известен. А това, че синът е напуснал страната не е заради Слави, а заради факта, че има откраднати милиони, които е решил да харчи навън. Да сте жив и здрави цялото семейство, но не вярвам на нито една твоя дума, г-н Рашидов!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/2/16 12:37

    Абе, Вежди, нашите заплати и бъдещето ни не зависи от Слави. Той е шоумен, а не политик!!! Да речем, че Слави е изгонил децата ти извън България. А политиците, сред които си и ти, да не говорим, че си мултак №1 на републиката, колко милиони прокудихте? Я кажете истинските цифри, откакто Борисов е на власт колко българи са напуснали родните си места? Ай сиктир с тези номера, все някой ви е виновен, дават ви по телевизии и излизате с интервюта по медиите, а обикновеният българин никой не го пита защо е напуснал страната, защо бабите и дядовците си гледат внуците само по скайпа, защото за разлика от теб, Вежди, те нямат милиони и не могат да си позволяват пътни разходи насам натам по света и у нас. Засрами се бе! Ти не държиш ли шлифера на Тиквата вече толкова години? Я вижте какво се случва в родината ни. Новините са предимно само криминални! Боко си гледа кефа и обикаля света. Преди дни в Лондон, сега в Израел. На границите ни шофьорите са блокирани вече 18 дни, на кой от вас, алчни политици му пука? Но се надявам, че съвсем скоро ще плащате тези сметки!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/2/16 12:43

    Делян Пеевски заповядал на Вежди Рашидов да даде интервю и да оплюе Слави Трифонов.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/2/16 12:54

    Баща ми и майками напуснаха държавата заради такива като вас......

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/2/16 13:00

    Абе Веждинце.. вие цял живот това правите прогонихте и майки и деца от България,а сега ревеш за синчето си. малко ти е и на теб и на всички който ни причинихте това вече 25 години, нека страдате всички за да видите на нас какво ни е.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/2/16 13:01

    Време и ти да избягаш ... В 5милионна и половина страна за какво са толкова депутати ? Като се има предвид че минималната работна заплата е 180 евро и какви са тия заплати на тия господа депутати ? Време да видим някой депутат да избяга заради бедност ..

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/2/16 14:22

    Колкото да не Ви се иска народа ще подкрепи Слави.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/2/16 14:28

    Вежди, казваш, че синът ти и внуците ти напуснали заради Слави. Хайде, сга, щом толкова държиш на морала и честността, дай данни пред целия народ ти лично колко народ прогони зад граница? Давам ти един жокер - поискай цифрите от двата закрити от теб театъра в Кърджали, носеш името на покойната ти майка и този в Разград. Дали цифрата няма да е над 50 души - актьори, танцьори, музиканти, които сега са в чужбина, някои от тях със семействата си, но повечете не, защото и за да си издържаш семейството навън се искат много пари. За разлика от теб, хорските синове обаче нямат милиони, децата им няма да ходят на частни училища и детски градини! Срам и позор за теб!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/2/16 15:36

    Вежди, все пак си болен човек и дай малко да се посмеем, а всичко друго да оставим на писателите. Виждам, че си седнал на диван, а и от горе теб виждам снимка, не мога да виждам, кьор съм, ама ми наподобява на птичка. а и от там на един соц виц. Всеки директор имаше диван и над дивана картина от птиче. и знаеш ли кво означаваше това. директорът - "лягай, защото ако не легнеш, ще изхвърчиш като птиче през прозореца". анадънму , а мога да ти пиша моята гледна точка, ама зная, какво е да си болен от най коварната болест и затова ще спестя да ти пиша моята истина, защото ще те нараня, а не ми се ще. все пак много си живял, много си видял, останал си сирак на 9 години и не искам, а искаме да ти пожелаем оздравяване напълно. ще се случи, но се иска търпение от твоя страна. ще се оправиш.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/2/16 15:49

    Убеден съм, че в това което казва Вежди, има истина, но това не е единствената истина и той е човека, който може да ги каже за разлика от нас анонимните писачи и от време на време го прави, стига някой да се замисли добронамерено от казаното.

    ОтговорИзтриване
  17. БГ КОНСУЛТ9/2/16 16:53

    вежди може може ама толкова не може, децата са напуснали заради Слави.
    Тя цяла България се изнесе заради вас в чужбина.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/2/16 17:50

    Заради такива мекерета като Вежди се обезлюди страната,един от предателите на прехода....мястото му е в затвора за кражби и съсипването на страната.....народа помни мутренските времена и банка Моллов.......

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/2/16 17:53

    Децата му напуснаха БГ с милионииииии крадени пари от българския данъкопларец и сега си живеят луксозен живот в Австрия,а бедния народ напуска за да оцелеее от днеска за утре.....истината да кажем

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/2/16 19:05

    Холанд чета и се смея,защо плюете

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен9/2/16 19:14

    ктб фалит също е оказало влошаване на състоянието на Вежди, може би, ???

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен9/2/16 19:15

    2 512 000 лева в ктб-фалит , лошооооооо

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен9/2/16 19:37

    Kolko lapna za taq tenekiq v Kardjali na Avtogarata be AMSALAK i ot cqlatq Balgariq ami tezi krajbi do RAK vodqt i Xalal Na Parite Ti Qjjjjj si gi

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен9/2/16 20:56

    Вежди, как си със съня? Можеш ли да спиш? Да! Сега те заболя, нали! Да, така ме болеше и мен, когато ти закри театъра, който носеше името на майка ти и аз не след дълго изпратих децата си в чужбина. В този театър работеха повече българи, отколкото турци. Почти целият оркестър и балет бяха от българи. Ти жертва децата ни в политическите ти жалки игрички. А те бяха едно цяло. Бяха екип. Сега чакам да стане вечер и да седна пред скайпа. За разлика от твоите деца, моите заминаха без пукнат грош. Защо ли!!!! Светът се върти, Вежди, не го откривам аз. Нека те боли, така, както и мен ме боли!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен9/2/16 20:56

    Г-н Рашидов, гечмиш олсун както казваме ние, но едно немога да разбера, какъв беше този мерак ьа се натегнеш на Борисов, че да си първия Министър в световната история, който закрива Театър който носи името на майка му и е създаден от хората-не го разбирам наистина!?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/2/16 23:15

      До 20.56 нормално е да закриеш театър който се използва от предатели за узнудване на Турците.никой няма да позвали да използват името на майка му за мръсни цели и където беше шеф поредната жена на предател на турците

      Изтриване
  26. Анонимен10/2/16 09:24

    До 23.15 Уважаеми, не знам дали си наясно какво означава театър, какви са целите и задачите му!? Малко разяснение: театърът не се използва от един човек, а служи за издигане на духовността, културата на една общност, на един народ. Не ме интересува коя е тази "жена на предател на турците". Далеч съм от вашите простотии. Важното е, че "благодарение" на Вежди бяха закрити театри и творци бяха принудени да робуват в страни от Западна Европа.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен10/2/16 12:28

    Decata i vnucite ti se SRAMUVAT ot tvoite ALKOHOLNI navici i drugi problemi-a sega Slavi ti e vinoven. Zasto nemash alkohol na snimkata a samo mineralna voda ? Kade e alkohola ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.