Срокът за изпълнение – 12 месеца, стойността – 1 200 000 лева


Само двама кандидати представиха оферти по обявената от Община Кърджали обществена поръчка за изпълнител на довършителните дейности по депото за отпадъци. Офертите бяха отворени в понеделник от комисия с председател Катя Митовска - главен инженер в община Кърджали, в присъствието на представител на един от кандидатите за изпълнител на обекта и на медиите, съобщиха от пресцентъра на Община Кърджали
Комисията констатира, че представените документи от двамата кандидати ДЗЗД „Арма инжинеринг" АД и Консорциум депо- Кърджали 2016 отговарят на изискванията, кандидатите имат опит при реализирането на подобен тип обекти, задължително условия за обявената обществена поръчка и няма да ползват подизпълнители.
ДЗЗД Арма инжинеринг" включва две софийски фирми и това са „Кристална вода" АД и „Водстрой 98" АД.
Другият кандидат „Консорциум депо-Кърджали 2016" е обединение на три фирми също регистрирани в София и това са „Пи Ес Пи" ЕООД, „Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения" ЕООД и „ Реко – Инженеринг" ЕООД.
В рамките на 180 дни Комисията ще направи обстоен преглед на представената документация и трябва да излезе с решение за избор на изпълнител на обект „Довършване на дейности по рекултивация на съществуващо сметище- Кърджали и отстраняване на дефекти по горния му изолационен екран".
Обществената поръчка включва пет дейности, като изпълнителят трябва изработи работен проект за отстраняване на дефектите по компрометираните участъци от горния изолационен екран, да извърши строителните работи за довършване на част от оградата, недовършени канавка, събирателни шахти, участъци от оперативни пътища, както и всички строително монтажни работи по одобреният работен проект.
Изпълнението на всички дейности от обявената обществена поръчка трябва да приключат не по-късно от 30.04.2017г.
Максималния срок за изпълнения на поръчката след избор на изпълнител е 12 месеца, а максималната прогнозна стойност 1 200 000 лева.
След избора на изпълнител Община Кърджали, като възложител, ще сключи договор с него с оглед осигурено финансиране по постановление №357 от 11 декември 2015 г. за одобряване на допълнителни трансфери по бюджета на Министерството на околната среда и водите за 2015 г. за осигуряване на финансиране за приключването на договори по проект ИСПА „Регионален център за управление на отпадъците- гр. Кърджали", съфинансиран от Кохезионния фонд.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/16 12:28

    Koi e 6ef Elema Boteva :BENKATA: biv6ata kurva li ??????? MaIIIkooo

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/16 12:42

    Пак Пеевски излезна от торбата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/2/16 14:05

    Да не са тия дето правиха водният цикъл?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/16 23:03

    Всички кметове от региона да бръкнат по джобовете си и да дадат безвъздменно поне по 1 милион лева за депото в Кърджали с което да подпомогнат проекта .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.