„Нещо кафяво" потече от чешмите във „Възрожденци", алармираха читатели на 24rodopi.com. В сигнала от граждани до редакцията се посочва, че мътилката се излива от тръбите в продължение на час.
"Това се случва повече от седмица. Без да е спирала водата от чешмите буквално тече кал. Трябва да оставим продължително време да се изтече водата, за да се промени цветът. Определено обаче не става за консумация. А същевременно плащаме за питейна вода", коментираха жители на квартала.
„Няма аварии в квартала. Сутринта в понеделник е било сменено отклонение в района на бл.95. Вероятна причина за проблемите са старите тръби", коментираха от „ВиК"-Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/2/16 14:10

    Сигурно е боза, щом няма друго обяснение.

    ОтговорИзтриване
  2. Спокойно , пийте , после ще платите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/2/16 15:29

    Де да беше само за седмица. При нас във възрожденци винаги водата е мръсна и мирише много гадно на стари тръби буквално.
    Не може да се използва изобщо особенно в районна на първите блокове!!!!!! (Златен Лист)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/2/16 16:39

    Smenisi plockite yunak ha haa

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/2/16 17:15

    Пак сте на далавера. Плащате вода, пиете боза. На вас не може да ви се угоди. Вие какво икате за два лева уиски ли да тече?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/2/16 17:51

    Ами вземете и подменете тръбите си. По стар навик българинът търси вината, но никога в себе си. Кой знае на колко години са щранговете в блока ви, проядени от ръжда, после мрънкотите и се оплаквате

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/2/16 18:12

    Водата е спирала в сутрешните часове за известно време и от тогава водата не става нищо!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/2/16 18:25

    Kolko pari struva tasi ambrozia?!:-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/2/16 20:29

    Водата все още е кафява!!!!!публикувайте коментарите!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/2/16 22:16

    Konevriz tili snima ve?????/ ahhh yunak aaaahhh plockite ot bay tosovo vreme bilgari yunaci

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/3/16 00:02

    do 22:16 aide ako obichash da ne komentirash plochkite parvo snimkite ne sa kacheni zaradi plochkite a za vodata koqto teche ot cheshmite vtoroto koeto e ne se barkai tam kadeto ne ti e rabotata kakvo da napravim kato si si smenil plochkite i sega ustata ti mnogo znae makar che do skoro i ti si bil s takiva plochki, a i ako iskash da znaesh plochkite ne sa ot toshovo vreme nai veroqtno tvoite sa ot togava yunk ?????? Taka che molq te zatvarqi si ustata ne se pravi na golqma rabota zashtoto kato cheta kakvi komentari pishesh i si pravq izvod kolko si dobar vav vsichko i kolko hubavi plochki imash!! Golqm balgarin se izkara

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/3/16 13:38

      Ne sim bilgarin ne sim bil i rob ha ha haaaa yunaciiii

      Изтриване
  12. Анонимен1/3/16 12:10

    ИДЕТЕ СИ НА СЕЛО ТАМ ИМА ОВЧИ ИЗВОРИ..

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/3/16 19:29

    Do 13:38 kato ne si balgarin si draj ezika zad zabite hahaha a ne kritikuvai koi kakvo ima i koi kakvo da si smeni golqm otvorko vse edno ti si idealen nqmash nikakav kosur

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.