На 3 юли „Арда" - Кърджали започва подготовка за новия сезон в Югоизточната Трета лига по футбол с много сериозни нови имена в редиците си и амбиции за първото място.
В понеделник треньорът Елин Топузаков ще събере 20-те досегашни футболисти, но и още 11 попълнения.
Както вече 24rodopi.com писа, клубът ще разчита на бюджет, за който другите участници в Трета лига била завидели. Идеята на бизнесмените Румен Гайтански, Стефан Пешев и Петър Пешев е Кърджали да стане една от футболните сили на България.
„Промоция във Втора лига - гова е основната задача пред клуба. За целта вече дадохме ход на селекцията и привлякохме няколко момчета. Нашето желание е да налагаме млади футболисти“, обяви новият силен човек в „Арда“ инж. Петър Пешев, изпълнителен директор на „Пътстройинженеринг“.
„Арда“ ще остане в Кърджали до 10 юли, а заради продължаващия ремонт на стадион „Дружба“, ще използва терена в Черноочене. Резервен вариант е стадион „Родопи“ в Момчилград.
Втората част от подготовката ще бъде в Банско до 23 юли, тимът ще бъде настанен в хотелски комплекс "Пирин Голф и Спа".
Два дни преди втората част на подготовката Топузаков ще организира двустранна игра, за да определи групата от 22 души, която ще пътува за Банско.
Контролите в Банско са планувани да бъдат четири на брой.
Първата е с „Пирин"-Гоце Делчев на 12-и юли, а три дни по-късно „Арда“ ще играе с „Вихрен"-Сандански. Третата проверка е срещу „Пирин" Разлог на 19-и юли, а четвъртата срещу домакините от Банско на 22-и юли.
На 29-и юли отборът ще играе в Пловдив срещу „Евроколеж", а представянето на тима за новия сезон ще бъде на 5-и август в Кърджали срещу Димитровград.
Сред новите попълнения са Илиян Гаров, Николай Димитров и Димитър Алексиев (Оборище), Вълчан Чанев ("Ботев" Гълъбово), Митко Плахов („Етър"), халфът Владислав Мисяк, който последно игра за „Локомотив"- София и гранда "Левски", и Атанас Кръстев, който пристига от „Миньор" Раднево.
Спортен директор на "Арда" е Емил Кременлиев.
24rodopi.com
На снимките: Стадион „Дружба“ в очакване на подсилената „Арда“, 29 юни
Видеото: Бижуто "Дружба" в очакване на топ новината "Арда" - вижте тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/17 09:05

    Tova li e obnovenia stadion mahnahme mu osvetlenieto za po lesno i evtino.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/17 13:45

    Абе каква Втора лига,преименуваме се на ЦСКА-Обеля и сме директно в Първа.
    Емблемата така и така ще си остане в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/17 09:40

    abe kade gi vidq tez 11 novi popalnenia 8 sa sas noviat vratar kade gi videhte 11

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.