Шефът на Съюза на инвалидите в Момчилград прибирал по три лева от хората с увреждания, за да им попълва документите. 27 члена се водили на отчет, но реално председателят отчитал „за себе си" 85 члена. Двама представители на Съюза предоставили на близък на председателя човек експертно решение от ТЕЛК и лични документи, с които бил сключен договор с мобилен оператор. Разговорите обаче не били заплащани от роднината, а сметката набъбнала на 900 лева.
Всички тези скандални разкрития доведоха до извънредно събрания на Съюза, при което досегашният председател бе свален от поста, разкриха членове на организацията. Неговото място зае Мелиха Садула.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/17 09:42

    Име на изобретателния шеф не се споменава, явно не е важно...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/17 16:11

    Нед.К ? Пуснете коментара ми ! Това е десетия ми коментар!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/6/17 22:19

    А как да платят ремонта на колата на щерка им ? Пари трябват, пари ! Акъл и инвалиди за мамене много. И инвалид да си, стига да имаш умна жена и ще имаш супер стандарт на живот!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.