„Чувствам нуждата да споделя с всички  една благородна и достойна постъпка и да изкажа голяма БЛАГОДАРНОСТ на собствениците на Център за пране на килими „Би Ойл“ в Кърджали, кв. „Възрожденци“, които намериха и върнаха голяма сума пари. Благодаря ви за честността и човечността и най-вече, че върнахте вярата  в човешката добрина. Вие сте доказателство, че добри хора има и, че добрината е скрита в техните души“, посочва в писмо до 24rodopi.com благодарна кърджалийка.
„Освен, че направихте нещо изключително благородно за мен, вашата постъпка върна надеждата на още един много близък човек, за чието лечение  бяха предназначени парите. Нека Бог възнагради тази ваша постъпка, защото вие отказахте възнаграждение от нас. Да ви се връща многократно добрината, да бъдат светли дните ви, така както са светли и душите ви. БЛАГОДАРЯ!“, пише още тя.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/12/17 17:49

    Allah işlerini rast getirsin bu arkadaşların?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/12/17 14:44

    На мен също са връщали същата фирма. Е! Не голяма сума както е при Вас, но в случая е важна постъпката.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/12/17 15:49

    Razbrah ce sa si vurnali nad 8000 leva! Bravo malko takiva hora ostanaha! Uspeh na centura za prane na kilimi BI OIL!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.