Огромен бор, на около 40 години, бе отрязан незаконно в събота сутрин по нареждане на частен инвеститор, алармираха пред 24rodopi.com жители на квартал „Възрожденци“. Поръчителят, преди още да е получил отговор за поисканото премахване на дървото, беше ангажирал трима работници от квартал „Боровец“.
Както вече писахме, масовото строителство на жилищни кооперации във „Възрожденци” означава едно-поголовна сеч на дървета покрай бъдещите блокове.
Това се случва отдавна в Кърджали. Унищожават се големи, красиви и здрави дървета заради строителството. Понеже е незаконно, строителните предприемачи декларират, че на място има само храсталаци и тем подобни. Няма дърво, няма проблем! Звучи познато. Няма контрол, институциите са абдикирали. Живея във ,,Възрожденци" и виждам това постоянно”, посочва в писмото си Иван Атанасов.
За пример той посочва новопостроена жилищна сграда в квартала, заради която са премахнати два огромни бора, на около 40 години.
Днес бе премахнат и последният от боровете.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/2/18 12:12

    Tova da go napravqt v zapadna Evropa ,100 godini v zatvora

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/2/18 09:11

    Най много сега да изкарат работниците виновни, да им се наложат минимални глоби (които никога няма да платят)и готово.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.