Ден за размисъл е обявен в 8 населени места в страната, две от тях в община Кърджали, преди провеждането на частични кметски избори.
ДПС и ГЕРБ ще се борят за гласовете на около 400 реално живеещи в селото избиратели на частичните избори за кмет на Звиница в неделя.
Както вече 24rodopi.com писа, само двете политически сили предложиха кандидатите за предстоящият вот в кърджалийското село.
Общинската избирателна комисия проведе на 15 февруари в Дома на културата в Кърджали обучение на назначените членове на секционните избирателни комисии.
В Звиница и Енчец ще гласуват на 18 февруари заради разкритията на общинския съветник Божидар Стоянов, че избраните през 2015 година кметове продължават да бъдат и търговци.
Досегашният кмет на Звиница - Ниязи Назим Вели, и на Енчец – Юксел Якуб Бекир, отново са номинирани от ДПС. И докато в Енчец вече се знае името на кмета, в Звиница ще има сериозна предизборна кампания и „горещ“ изборен ден. ГЕРБ вписа в Общинската избирателна комисия като кандидат за кмет на Звиница Махмуд Сюлейман Юсеин.
На изборите през 2015-та в Звиница Ниязи Вели спечели 292 гласа срещу Хафизе Мехмед – 26 гласа. Юксел Бекир тогава получи подкрепата на 125 избиратели в Енчец, като след него останаха Синан Бейсим от ГЕРБ с 26 гласа и Мурад Мюмюн от БСП – с 10 гласа.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/18 09:52

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.