5 години след отварянето на ГКПП „Маказа – Нимфея“ в района няма елементарни хигиенни условия, отбелязва в критична публикация излизащия в Комотини вестник „О Хронос“.
В репортажа се описват лошите условия, в които са принудени да чакат с часове преминаващите българо-гръцката граница.
Ползването на тоалетната от българската страна струва 50 евроцента, но вратите й са заключени, пише „О Хронос“.  Майка с две деца се опитва да влезе неуспешно в сервизното помещение, но е принудена да изчака преминаването на граничния контрол, за да стигне до химическите тоалетни на гръцка територия, пише колегите от Комотини. Те констатират, че масова практика е мъжете да се облекчават прикрити зад някой от храстите край пътя.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/6/18 16:42

    Българска работа. Хората вече банките не заключват а в българия заключват кенефите. И какво има вътре че ги заключват?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/6/18 16:50

    Пълен резил

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/6/18 17:08

    Да имаш пари, да има тоалетни и да не можеш да се облекчиш. Да заключат и служебните тоалетни, та да видят как се стиска.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/6/18 18:15

    хахаха, Европо, Европоооо! За Шенген сме готови, ама ще се напикаем по пътя - няма тоалетни! Всичката ни е такава, с такива управници - така ще е!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/6/18 14:54

    Aha, ohranitelite na hazartnite igri i cazinata hubavo ste gi opraviat i tiah...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/6/18 10:19

    I have to say..i pass a few times the Makaza border and this is shit. I am from Romania, I love Bulgaria i stay in Bg, i pay road taxes, i spent money on hotels, gas, shopping, i'm not rich but we need to feel good in that week of holiday not to wait with hours with children. So i don't understand why authorities don't open more lanes at Makaza. Many peoples from Bulgaria are also goind to Greece, they stay on the same dirty bordercrosing point.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.