Протестиращи освиркаха и замерваха с яйца председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, която във вторник пристигна в Благоевград за партийна среща, съобщава Mediapool.bg. Тя тръгна към протестиращите с намерение да беседва с тях, но се отказа след като по нея полетяха яйца. Протестиращите бяха подредени с тениски, изписващи надпис "Оставка", а на главите си бяха нахлупили цинкови кофи, намек към предишната работа на Караянчева.
"Исках да се срещна с тези хора, да поговорим, да ги попитам защо искат оставка и да им кажа какво ние сме направили, но явно няма желание за разговор", каза Караянчева пред репортери, след като охраната я обгради и предпази от яйцата.
"Вдигнахме заплатите, пенсиите, с 30% заплатите на администрацията. Общо взето имаме какво да кажем", допълни шефката на парламента.
С яйца бил замерян и депутатът Красимир Велчев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/9/20 07:53

    Метрото на Бойко .........

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/9/20 08:26

    Те не са протестиращи .Там всичко им се плаща .Жълти книжки и неуспели политици това вече и децата го разбраха

    ОтговорИзтриване
  3. не съм гербер но трява дасе признае че дигнаха заплати и пенсите толкова и тези протестиращи това не искат дачуят и признаят

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/9/20 08:38

    Някакъв си Алек Попов, който признавам, не ме е впечатлил с нищо, още повече с писанията си, днес си развя мнението по медиите. Явно гербоидите толкова са закъсали, че издирват де що има изпаднал интелектуалец да ги подкрепя. Та този човечец заяви, че ако цената на радикалната промяна била гражданска война, не си струвало. Бравос, бе, Алек! Явно ако зависеше от теб, Френска революция нямаше да има. Нито Октомврийска, нито Кромуел щеше да свали монархията, нито Магна Харта Либертатум щеше да я има. Со кротце, со благо, пък ако ще и да изчезнем, така ли?

    Интелектуалците на България не са придворните писачи и певачки. Техните произведения се четат или слушат от хората и всички ги знаят, а имената им стават известни не с политическите им изцепки в подкрепа на властта. Има много достойни писатели, поети, артисти и певци, които не преклониха глава пред мафията и достойно отстояват позицията си, макар и губят от това, защото в България културата е зависима от финансирането от държавата.

    Свободата никога не може да има цена! Цената евентуално би била животи, саможертва, кръв, но всяка една цена си струва. Защото радикалната промяна е наложителна. Защото Левски не е правил концерти по селата и не е призовавал да правят пърформанси пред турския конак. А е призовавал за революция, за въстание, за радикална промяна, за свобода…..за България! За да ни има – сега и за бъдещето!

    Никой не иска гражданска война. Тя допълнително ще изтощи народа ни. Но ако това е цената, поне аз съм готова да я платя за свободата ни! И съм готова на лична саможертва, защото имам една Родина. Която е унищожавана от врагове – национални предатели, продали се на чужди сили! И за мен има един призив: „Свобода или смърт!“.

    Елена Гунчева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/9/20 09:16

      Точно така!

      Изтриване
    2. Анонимен30/9/20 10:33

      Elena tova si go pisala vse edno sega sme pod osmansko prisutsviq ot min 500 g !!! Kato razpalena revoliucionerka na prednia red sus znameto !!! Uspokoi se mn sme si nared prosperirame i stroim razvivame se i gradim !!! Piini si hapchetata i drugia den pak na barikadata s metroto za bitkata za Stalingrad !!! A liatoto predi esennata revoliucia otidi na more ia po Trakia ia po Hemus !

      Изтриване
    3. Анонимен30/9/20 16:37

      То пък Гунчева щото не е бесепарска подлога. Айде, поне да не се знаехме.

      Изтриване
  5. Анонимен30/9/20 09:59

    ЦВЕТА НЕ ИМ СЕ ДАВАЙ НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА РАЗГОВАРЯШ С ТАЗИ ПЛАТЕНА СБИРЩИНА И ПАПЛАЧ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСАКАТ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/9/20 10:00

    ЦВЕТА НЕ ИМ СЕ ДАВАЙ НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА РАЗГОВАРЯШ С ТАЗИ ПЛАТЕНА СБИРЩИНА И ПАПЛАЧ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/9/20 14:02

    Събрали се шест хашлака и те правителство ще свалят.Платени мижитурки.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/9/20 14:12

    Верно увеличават депутатските си заплати на всеки три месеца, уверичиха заплатите на най-многобройната почти милион админитстрация, залъгаха пенсионерите с добавки до края на тази година, теглиха пет милиарда заем, зер така се купува електорат на гърба на бедните работещи хора. Корупцията, краденето и безнаказаността продължават. Та затова и официалното посрещане с омлет по благоевградски.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.