24rodopi.com/Общество/Криминале

Главният прокурор Иван Гешев внесе в деловодството на 49-ото Народно събрание (НС)  искане за снемане на имунитета на народния представител от ГЕРБ Даниел Александров по предложение на Софийската градска прокуратура (СГП).

Искането е във връзка с досъдебно производство, образувано на 31.05.2023г. В предложението се сочи, че към момента са налице доказателства за привличане на Д.А. в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК.

Срещу него има досъдебно производство за това, че на 07.05.2023 г., в село Бистрица, Даниел Александров чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

Както 24rodopi.com вече писа, депутатът от ГЕРБ е кирковски зет. Той бе женен за бившата републиканска шампионка по борба Джанан Манолова, която е родом от кирковското село Върбен. Двамата са се венчали преди години. В началото на 2020 година им се ражда дъщеря.

Депутатът заяви в извънреден брифинг след искането за имунитет, че всичко, което излиза по негов адрес, е заради развода му.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/6/23 15:42

    Пак се почерни Кирково

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/6/23 15:52

    Bir müslüman kadinin bir hristiyan erkekle evlenmesi dinimizde caiz değildir. Dininizi iyi öğrenin , yoksa yaşadığınızı din zannedersiniz Hz Omer

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.