24rodopi.com/Политика

„За материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници“ нито е достойно, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го декларирал пред Сметната палата. Декларациите са публични. Всичко останало са откровени лъжи и манипулации“, посочва във Фейсбук бившият председател на ЦС на ДПС Мустафа Карадайъ.

Реакцията му била провокирана от коментари за него в медиите, като той се почувствал обиден от журналисти, анализатори и „изгонени от партията преди повече от 20-25г лица“.

„Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и НК, за да е ясно, че аз не съм кандидат за председател на партията за следващия мандат, да има достатъчно време за сериозен дебат за бъдещето на партията, както и достатъчно време за подготовка на евентуалните кандидати за председател на партията“, припомня бившият председател.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/1/24 19:05

    Да започнем кампания за събиране на средства, Карадайъ нямал това, което се говори, че има. А май не е чувал, че няма дим без огън. Нищо нямате вие, всичко е на чужди имена, защото няма как да доказвате произход на пари за имотите си в страната и по света.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/1/24 19:33

    Боли а, боли. Дето идваше в Момчилград и обявяваше кой ще е политически труп. Сега боли, ама от истината боли.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/1/24 01:29

    Не мозе да бъде.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/1/24 12:26

    Верно няма много имоти на негово име.
    Многото луксозни къщи за гости с европейски пари и хотели по Сапард не са на негово име, а на близката рода.
    По декларация е малоимотен.
    Декларирал е огромна луксозна къща на три етажа, с голям басейн, финес, СПА, с 2 гаража и отделен голям апартамент в София, плюс половин милион декара земя в Родопите и влогове с обща сума към над половин милион лева. Само толкова.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/1/24 12:44

    Дайъто да спре да говори, защото преди седмица двама бивши депутати от ДПС бяха осъдени ефективно за деклариране на неверни данни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.