24rodopi.com/Общество/Темата+

22-годишен водач е откаран в Спешното след катастрофата на улица „Булаир“, научи 24rodopi.com. Той е бил зад волана на лекия автомобил „Мерцедес“, който се блъсна в таксиметрова кола.

Както 24rodopi.com вече писа, инцидентът стана около 16,20 часа днес.

Водачът на немското возило е навлязъл в кръстовището, след което следва удар в таксито. След сблъсъка „Мерцедес“-ът се удря в 4 паркирани коли. Нанесени са сериозни материални щети. 22-годишният шофьор е бил изваден от колата от дошли на място пожарникари.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/4/24 17:54

    Много диви и прости ,селяндури.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/4/24 19:30

    Къде кара със толкова висока скорост е*си п**ката града е пълен със 20 годишни сополи кат чели никой не е видял кола бмв,мерцедес,ауди или т.н няма значени каква кола каква марко е правят само фасон лапета такива б*клуци само в града преди така ли беше ве еи как беше хубаво а сега само фасон на бабаити се правят

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/4/24 21:18

    Таксиджията е виновен

    ОтговорИзтриване
  4. Няма информация за тест за употреба на алкохол и наркотици,кои и как определи че е епилепсия.На болни с такова заболяване давали се свидетелство за управление на МПС.Айде отново,чадъра.дъждобрана,еврата,и борбата срещу корупцията.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/4/24 22:33

    И после инструкторите виновни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/4/24 08:12

    Проблемът е, че става въпрос за осъзнато решение на водач страдащ от епилепсия, който съзнава кога болестта му е в критична фаза и кога е в лек етап. Т.е. има достатъчна преценка, че при един такъв епизод, в движение ще удари хора и коли пред него. Каквато и да е мотивацията на този водач, едва ли е е достатъчна, за да оправдае шофирането. Дори да говорим в случая за пълна временна невменяемост на водача, това не променя резултатът и крайния извод - този човек очевидно не трябва да шофира. За щастие няма жертви. Седнеш ли зад волана, винаги трябва да помниш, че човешкият живот е над всичко.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/4/24 08:32

    как всички некадърници с Ъемвта и мерцедеси се все страдат от нещо, което да ги унивини след като оцапат жестоко нещата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.