24rodopi.com/Темата+

Шофьор с епилептичен пристъп е причинил верижната катастрофа край Съдебната палата и Пожарната служба, научи 24rodopi.com. Припомняме, че управляван от 22-годишен водач „Мерцедес“ навлезе в кръстовището на улиците „Миньорска“ и „Булаир“, удари таксиметров автомобил и продължи напред, повреждайки още четири паркирани коли.

Пострадалият млад мъж получил гърчове в линейката, а и в Интензивното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“, където е настанен. Няма данни за сериозни травми, но медиците потвърждават, че се касае за епилептичен статус - животозастрашаващо състояние, което налага адекватно и навременно лечение.

Сигнал за верижна катастрофа пред Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ е бил подаден в 16.23 часа. 63-годишният водач на блъснатото такси не е пострадал.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/4/24 20:40

    Човек с епилепсия има шофьорска книжка????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/4/24 21:03

    Кой му е издал медицинското ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/4/24 22:39

    Как така епилептик ще има книжка да осъдят този невролог който е казал че е неврологично здрав

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/4/24 22:50

    Ако беше минал през спирка не с 5 коли, а с 5 човека!!! Ха сега кой му даде книжка!? Кой му издаде медицинско!? Де е сега и полицията и прокуратурата? Ако те не знаят, дали да не питаме Американското посолство, те всичко знаят!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/4/24 08:25

    Ако е така, не би трябвало да шофира! Никой не е застархован от такава диагноза, но нужно ли е да убие някой и да си ахкаме, вахкаме после!?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/4/24 09:26

    Епилепсия или нещо друго да не го крият полицията, как им дават книжки с "епилепсия"

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/4/24 17:55

    Хора с епилепсия не трябва да карат шофьорски курсове.Да накажат лекаря издал медицинското.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.