24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ победи „у дома“ в Пловдив „Славия“ в мач от 30-ия кръг на Първа лига, който е последен за редовния сезон, и най-вероятно във втората фаза ще играе в Топ 6 на елита. Това бе 12-и пореде мач без загуба за тима на Станислав Генчев.

„Крумовград“ – „Славия“ 2:0 (2:0)

голмайстори: 1:0 Серкан Юсеин (36-а минута), 2:0 Патрик Луан (44)

стадион: „Футболен комплекс „Никола Щерев - Старика“, Пловдив

"Крумовград" стигна до успеха с две попадения през първата част, като точни бяха Серкан Юсеин и Патрик Луан. През второто полувреме „Славия“ уцели греда чрез Исак Соле в 80-ата минута, а пет по-късно Вячеслав Велев от състава на „Крумовград“ бе изгонен с директен червен картон за нарушение срещу Иван Минчев.

С успеха новакът в българския футболен елит от Източните Родопи временно се изкачи на шестата позиция в подреждането с 44 точки, като изпревари с 2 тима на „ЦСКА 1948“, който в неделя гостува на „Локомотив“ (Пловдив). За да бъде изместен „Крумовград“ от Топ 6, на стадион „Лаута“ „смърфовете“ трябва да допуснат изненадваща загуба от „ЦСКА 1948“.

„Крумовград“: Янко Георгиев, Божидар Кацаров, Матей Шимич, Клайдер Машедо, Джунейт Али, Вячеслав Велев, Ренан Арияш, Патрик Луан (87 – Лукас Дос Сантос), Момчил Цветанов (60 – Октай Юсеин), Серкан Юсеин (78 – Китан Василев), Александър Колев

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/4/24 08:02

    Не само победи, но и с 2:0 - толкова, колкото Славия да остане на 10 място/ засега/. Бат Венци ни е приятел! Разбира се, че е той, а не Берое! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/4/24 13:53

    Бат Венци пак издуха супата . То май отбора на "Славия" който го побара все го бие .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/4/24 19:40

    Krumovgrad pobedi u doma?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/4/24 04:29

    Арда къде остана Арда учту като гарга хахахааааа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.